Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Expressa Utbildningscenter

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 106 recensioner.

Mona
Jag kan varmt rekommendera denna utbildning hos Expressa. En resa i personligutveckling som jag inte skulle vilja vara utan. Väldigt professionellt upplägg och intressant kurslitteratur. Tack, Expressa!
Mia
Fick jobb under praktiken och hade hela tiden en engagerad handledare som guidade mig i utbildning och även i arbetslivet. Tack Marie och alla ni andra för ert engagemang i oss studenter!
Nisse
Tack för all kunskap, tack för det lilla extra jag fick och främst tack för att jag kunde slutföra en utbildning jag som aldrig trodde att jag kunde läsa en utbildning, med er fina hjälp och tålamod. Tack för allt.
Karlito
Är jättenöjd med mitt val, tack för denna möjlighet! Varma rekommendationer till alla som funderar, både innehållsmässigt och kvalitet. Praktiken öppnade upp en ny arbetsplats och nytt jobb med hjälp av denna utbildning. Tack!
Anna Söderberg
Nöjd med precis allt och är så glad att jag lyssnade på min vännina som också har läst hos er, tack för en lärorik tid Expressa!
Mommo
Tack min handledare som hjälpte mig, bra utbildning verkligen. Fick jobb under praktik, tack Expressa Utbildningscenter.
Hans Nilsson
Sista pusselbiten i mitt arbete, min arbetsgivare trodde på mig och min kompetens och betalade för denna. Både jag och min arbetsplats tackar Expressa och min handledare för en givande utbildning som har bidragit till att vårt arbete kan utvecklas. Rekommenderar utbildningen!
Elsa K
Har lärt mig så otroligt mycket, tack för en riktigt bra utbildning!
Marie
Hej! Först gången jag kommer i kontakt med en utbildning digitalt helt och hållet. Fick en handläggare ... som jag hela tiden har haft kontakt med. En fantastisk bra utbildning, med mycket både teoretiska och praktiska övningar. Inför varje delmoment fick vi en grundlig presentation över vad vi skulle göra. Efter fick vi ett omdöme på arbete...
Visa mer
Dally
Jag pluggade socialpedagog program hos Expressa och hela program var fantastiskt, underbara lärare. Jag hade Marie Gröön som min lärare och hon var alltid tillgänglig när man behövde nånting, hjälpsam och jätte professionell. Rekommenderar varmt expressa utbildningscenter. 10 av 10 från mig definitivt
Viyan
Det var första gången jag studerade på distans och jag är så glad att jag valde er! Jag har varit nöjd med utbildningens innehåll och upplägget. Stödet jag fick av min handledare Laila, har jag bara positivt och yttra mig om. Hon motiverade mig väldigt mycket. Snabb återkoppling och bedömningen av mina inlämningar var noggranna. Jag saknade prak...
Visa mer
Patricia
Jag är så fantastiskt glad över att jag valde att gå denna utbildning hos Expressa. Till en början var man lite nervös eftersom utbildningen kostar och man har ingen aning över hur bra den kommer att vara. Nu, 7 månader senare och klar med utbildningen, är jag så himla nöjd med utbildningen, strukturen, handledning och val av litteratur under ku...
Visa mer
Camilla
Ett fantastiskt upplägg där man guidas runt och får en massa kunskaper som i slut uppgiften flätades samman Jag känner verkligen hur mycket ny kunskap och verktyg jag har fått och att jag är redo att arbeta som Äldrepedagog. Läraren Marie Gröön var toppen. Hon gav bra feedback på uppgifterna och tips på extra läsning inom områden som intresserad...
Visa mer
Kajsa
Jag har fått lära mig verktyg som hjälper mig som person och som jag tar med mig i mitt arbete med klient. Otroligt bra upplägg med fint engagemang från handledare. Varma rekommendationer till Expressa!
Katja Carlsson
En otroligt bra utbildning med engagerad kunnig handledare som fanns med under hela studietiden. Det är seriöst, bra upplägg, mycket bra litteratur och det krävs verkligen att man pluggar inför delmomenten. Kan varmt rekommendera denna utbildning.
Jennifer
Fantastisk utbildning där du får mycket bra feedback och hjälp av handledare. Det krävs att man lägger ned tid och att man genuint engagerar och intresserar sig i sitt arbete för att nå bästa resultat! Jag absolut rekommenderar denna gedigna utbildningen!
Frida
När jag valde Expressa så visste jag inte så mycket om de mer än det jag läst mig till på nätet som lät positivt. Det flexibla upplägget tilltalade mig samt det som utbildningen stod för. Nu när utbildningen är klar så är jag supernöjd med hela upplägget att få styra tiden på utbildningen, och med min fantastiska handledare som var konkret och l...
Visa mer
Elisabeth Kristiansson
Utbildningen gav mig väldigt mycket - betydligt mer än jag förväntat mig! Såväl i fråga om nya kunskaper och insikter som rent personligt. Upplägget passade mig perfekt, att helt själv kunna styra utbildningstakten. Den återkoppling och det stöd jag fått av min handledare har varit snabbt, kompetent, intresserat och dessutom känts personligt. Åt...
Visa mer
Marika
Detta är en utbildning för dig som antingen vill jobba med samtalsterapi eller bara vill utvecklas som människa; läs den! Böckerna är intressanta och läraren finns alltid där som stöd genom hela utbildningens gång. Dessutom får du svar på varje delmoment snabbt (2 dagar) vilket innebär att man kan studera kontinuerligt utan långa stopp. Jag ger ...
Visa mer
S.L
Jag är utomordentligt nöjd med utbildningen till KBT-terapeut . Utmanande & utvecklande uppgifter i väl avvägd studietakt. Framförallt vill jag framhålla den kvalitet & det innehåll som präglat litteraturen & elevuppgifterna. Varmaste tack till fantastiskt mentorskap!
Linda B
Väldigt bra utbildning som ger kunskap och insikter om hur man själv fungerar samt hur man på ett heltäckande sätt kan förstå hur andra människor fungerar. Konkreta verktyg inom KBT som går att applicera direkt samt professionell handledning. En jättebra investering i sig själv samt för den som vill jobba inom yrket!
Mekvall
Jag har precis blivit klar med den här fina utbildningen! Och jag är så nöjd! Mycket användningsbar kurs. Och jag ser fram att jobba med coachande samtal. Bra lärare med - alltid snabb och proffsig återkoppling. Rekommenderas varmt!
Elisabeth Andreasson
Upplägget går från lätt till svårt och är otroligt givande innehåll. Bra handledare och riktigt bra innehåll! Jag är nöjd med mitt val.
Sandra
Jag är så glad att jag valde att utbilda mig via er till resurspedagog. Snabb återkoppling och alltid ett bra bemötande. Sen att man själv kan lägga upp hur fort man vill bli klar med utbildningen var för mig ett stort pluss.
Niklas
Fantastisk utbildning. Givande, lärorikt och intressant. Jättebra gensvar och respons från kursansvarig. Positiv feedback. Kan verkligen rekommendera denna utbildning till andra!!!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in