Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Betyg

20 jan 2012
FRÅGA
Hej!
Skickade in mina meriter till vhs, 5 kurser var från 2005, 1 ämne från från 2004 och resten från 2010-2011. Pratade med vuxenutbildningscentrum 2010 för att plugga upp de kurser som jag inte hade för att få gymnasiekompetens och sedan kunna söka till högskolan, men nu när jag skickat in betygen till vhs så ser jag inte betygen från 2005, men se andra betygen ser jag. De kurser jag läste 2005 var gymnasiekurser och undrar varför de inte syns. Räknas de inte då om de inte syns? Måste jag läsa om de kurserna, psykologi A, etik och livsfrågor, medicinsk grundkurs igen för att de ska synas på mina meriter. Eller räknas de ändå fast de inte syns på mina meriter? De är ju lästa och har VG i alla ämnen så förstår inte varför Sv A från 2004 godkändes o syns fast inte de kurserna från 2005.
Tacksam för svar.
Mvh: Linda

Svar:

Hej, vi är enbart en söktjänst för att hitta och visa sitt intresse för utbildningar. Vi har tyvärr inte informationen du letar efter.

Jag skulle rekommendera att du tar kontakt med VHS. Det är de som har hand om alla dina uppgifter och de borde ha svaret på dina frågor.

Hoppas de kan hjälpa dig!

Vänlig hälsning
Studentum

Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀