Utbildning inom försäljning och marknadsföring

11 apr 2011
FRÅGA
Hej!

Jag har arbetat med försäljning och marknadsföring i fem år och saknar således gymnasiebetyg. Min fråga till er på Studentum är om ni kan erbjuda någon YH/KY/Yrkesutbildning i Sverige eller utomlands som (förhoppningsvis) leder till arbete. Jag är beredd att betala upp till 100.000 kr för en bra utbildning. Eller om ni har andra bra användbara tips för en 23-årig Stockholmare som vill framåt!

Tacksam för svar,

David Törnquist

Svar:

Hej David,

Visst finns det utbildningar på eftergymnasial nivå som leder till jobb, där behörighetskraven inte innebär att du måste ha ett slutbetyg från gymnasiet. Men som du anade, så kostar dessa utbidlningar, då de är av typen yrkesutbildning.

Nu skrev du aldrig inom vilket område du vill studera, men jag tog en chansning på att det är inom marknadsföring och försäljning.

studentum kan du finna utbildningar inom marknadsföring och försäljning, och glöm inte att lämna intresseanmälningar för de utbildningar som intresserar dig.

Lycka till!
Studentum

Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀