Studera i Montreux

Skidåkning i vackra bergskedjor och utbildning i toppklass!

Är du intresserad av att studera i Montreux i Schweiz? Här hittar du utbildningar inom bland annat ekonomi, business och turism.  I Montreux finns även fler möjligheter inom många spännande utbildningsområden. Hitta din utbildning här!
Visar 1-6 av 6 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-6 av 6 träffar

Studera i Montreux

Att studera i Montreux i Schweiz ger dig möjligheten att kombinera en förstklassig utbildning med erfarenheten av att studera utomlands i en vacker och händelserik stad. I Montreux finns möjligheten att studera på kandidat- eller masternivå på universitet och högskola eller att läsa till ett certifikat eller diplom. Utbildningsmöjligheterna är många och är du intresserad av att ta nästa steg inom business, ekonomi eller hotell och turism har du hittat rätt. I Montreux finns det nämligen gott om dessa utbildningar som dessutom håller hög klass internationellt sett, vilket gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden. Detta ger dig rätt förutsättningar för att ta klivet ut i din framtida bransch med goda utsikter på arbetsmarknaden både i Sverige och utomlands. 

Att bo och studera i Schweiz 

Montreux är en stad och kommun som ligger vackert beläget vid Genévesjön i distriktet Riviera-Pays-d'Enhaut. Staden har kommit att kallas juvelen på den Schweiziska rivieran tack vare sitt milda klimat året om. Här kan du på din fritid avnjuta aktiviteter som vattensport, vingårdsbesök och promenader kring de natursköna stråken i hjärtat av de vackra Alperna. Vill du uppleva härlig skidåkning är du endast en kortare resväg bort från de snöklädda alptopparna. Staden Montreux är även välkänd för sin jazzfestival som hålls om somrarna i juli och denna stimmiga festival är något du absolut inte bör missa under din studietid här. 

Utbildningar i Montreux

När du har bestämt dig för att du vill läsa en utbildning i Montreux har du som nämnt många olika valmöjligheter när det kommer till inriktningar. Nedan kan du se ett urval av de olika utbildningar och områden du kan välja att studera i Montreux. 

  • Design Management 
  • Hotell och Events Management 
  • Sports Management 
  • International Business 
  • Food & Beverage Management 
  • Communication & PR
  • Business Finance 
  • Blockchain Management 
  • Business Administration

Att studera i Schweiz 

När du väljer att studera i Schweiz har du möjlighet att välja att studera på statliga eller privata skolor. Ansökningsperioden för dessa skolor kan variera och det är bra att kontakta de olika skolorna för att få en överblick hur de olika ansökningsprocesserna går till. Vi har skapat en guide för dig som vill studera i Schweiz som ger dig information om hur det är att studera i landet och som även ger dig en bra överblick över hur utbildningssystemet fungerar. Ta del av denna guide nedan. 

Läs mer om att studera i Schweiz här 

Jämför dina favoriter