Om skolan

Xpectum 

Xpectum har över 20 års erfarenhet av att producera effektiva digitala distansutbildningar. Du får en utbildning som håller hög kvalitet. Vi har sedan tjugo år ett samarbete med FAR. De står som kvalitetsgarant för våra certifieringar och de är även återförsäljare av våra kurser. Utbildningen är helt på distans (utan fysiska träffar) och du har en handledare som stöttar dig genom hela utbildningen. Börja när du vill, kursstart sker löpande (det finns inga fasta startdatum du startar när du beställer). Du styr helt över din studietakt och bestämmer själv när det är dags att göra tentor och inlämningsupgifter. I priset ingår allt material som du behöver. Efter våra längre utbildningar kan man göra en Certifiering som  FAR står bakom. Xpectum är kvalitetscertifierad via Almega Utbildningsföretagen.

Utbudet består både av längre och mer omfattande kurser samtidigt som de även finns kortare alternativ.  Det finns snabba bokföringskurser men också längre certifierade distansutbildningar som t ex certifierad redovisningsassistent och certifierad redovisningsekonom.

Om du väljer att gå en utbildning eller kurs via Xpectum blir ditt pluggande effektivt och flexibelt. Du behöver inte tänka på transport och schemapusslande. Beställ direkt i shoppen på Xpectums hemsida och börja din kompetensutveckling bara några dagar senare.


För mer information om Xpectum , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Xpectum

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Xpectum

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 245 recensioner.

Kursdeltagare

4 av 5

Åse Hellblom

Mycket bra blandning med att läsa och lyssna.

Hanna Hjorth-Casseborn

Det var ett väldigt bra upp upplägg med en bra blanding av infomation via text, tal, video och övningar. Det underlättade inlärningsproccessen att kunna göra kursen i sin egen takt än vad om annars är möjligt när man gör utbildningen på plats.

Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 245 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Xpectum , fyll i följande uppgifter: