Visa studentum.se som: Mobil

Xenter Botkyrka

Xenter Botkyrka

Xenter Botkyrka är en spännande och unik plats där arkitektur och utrustning helt anpassats för utbildning inom IT, teknik, media, fastighet och grafisk verksamhet.

Fokus ligger på att vara branschnära och därför används professionell utrustning för film/TV, animation, ljud, foto samt grafisk produktion och kommunikation. Utöver detta finns det även föreläsningssalar, konferenslokaler, ett lunchcafé samt ett flertal företag i lokalerna.

Xenter Botkyrka får människor med olika specialkompetenser möjlighet att mötas i undervisning, produktion eller projekt, vilket skapar de kreativa synergier som gör Xenter till en dynamisk mötesplats för de över 500 personer som dagligen arbetar eller studerar där.

Arkitekturen är uppseendeväckande med den röda utbyggnaden och det brutna taket som ger Xenter Botkyrka dess speciella karaktär. Arkitekt Rodel Stintzing skriver: ”Den viktigaste uppgiften är att forma de rum och platser där vi möter varandra i arbete, samvaro och avkoppling. Där ljuset gör det möjligt att tolka ansikte och kroppsspråk och ljudmiljön är sådan att det går att föra ett samtal.”


För mer information om Xenter Botkyrka, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

   

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Xenter Botkyrka

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Xenter Botkyrka

Utbildningsv. 3
147 85 Tumba

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 8 recensioner.

konTanTino
(5)
Det är en utbildning baserad på olika lager, olika tekniker för 3D printing, olika material och olika färger. Laboratorium är en tillgång till "3D – värld", helt öppet att jobba som studerande och framtids 3D - Tekniker. Mycket duktiga och kunniga lärare särskild när det gäller 3D printing och hur viktig är kommunikation i den här växande yrke...
Visa mer
Elli
(2)
Mycket flumkurser. Speciellt en "kurs" i kommunikation när man utgår från hur man är som färg? Bokningar av utrustningar tar tid! Anmäl dig minst 1-2månader i förväg då t.ex. hel/halvklasser kan ha 3D-labbet för sig själva. Har försökt även nå en lärare utan större framfart då jag ville boka en utrustning då själva bokningssidan har legat nere ...
Visa mer
Andrej
(5)
Jag är super nöjd med X-center jag får blanda teori o praktik vilket gör att jag lär mig snabbare och lättare.
Beställ information

För att få mer information om Xenter Botkyrka via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 8 recensioner.