The Florence Institute of Design International

i Florens
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

The Florence Institute of Design International

Intrenationell designutbildning på engelska, och Godkänd av CSN.

The Florence Institute of Design International är en italiensk designskola med kurser på engelska som tillhandahåller både master och grundläggande designkurser i Italien. Skolan specialiserar sig på master och diplomkurser i grafisk design och inredningsdesign med studenter från hela Europa och runt om i världen. Florence Institute of Design International fokuserar på Italiens internationella studenter och håller alla lektioner på engelska. Lärarna på skolan har ett respekterat rykte for dynamiska undervisningsmetoder, motiverande kursmaterial och interaktiv inlärning.

Fantastiskt läge i Florens

Designskolan är elegant belägen mitt i centrum av Florens som är ett optimalt val för den som vill studera utomlands. The Florence Institute of Design International är ett privat italienskt institut där utbildningen är av hög kvalitet med professionella lärare, goda resurser samt individualiserad undervisning. Kunniga lärare svarar på ditt intresse och hjälper dig med dina akademiska behov. Att bidra med tjänster av hög kvalitet och erbjuda den högsta nivån av utbildning och resurser är skolans filiosofi.

Kombinerar modernt och traditionellt

Florence Institute of Design International lär studenterna grunderna av italiensk design med en kombination av modern teknik och Italiens fantasifulla kultur. Med en mix av tradition, teori och teknik ger skolans kursprogram en detaljerad förståelse av den italienska kreativa processen. De senaste mjukvarorna undervisas och tillämpar en utmanande teknik som uppmuntrar kreativt tänkande. Lektioner i det italienska språket och i konsthistoria är en del av varje elevs utbildning.


För mer information om The Florence Institute of Design International, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med The Florence Institute of Design International

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: The Florence Institute of Design International

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

The Florence Institute of Design International

Borgo Ognissanti 9
50123 florence

Tel: +39 055 23 02481
florence-institute.com

Highlights