Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Florens
4 veckor

Om utbildningen

Den korta kursen lär ut både traditionella och moderna analytiska färdigheter tillsammans med en allmän översikt över arkitekturhistoria. Arkitekturen, de offentliga utrymmena och stadens övergripande struktur undersöks både med tanke på dagens designarkitekt och urbanister såväl som hur det geografiska, rumsliga, kulturella, ekonomiska, politiska och religiösa sammanhanget påverkade utformningen av arkitekturen och staden som helhet. Huvuddelen av kursen äger rum på plats och besöker Florens arkitektoniska och urbana mästerverk. Genom en serie promenader och skisseringar utforskar kursen de faktorer som ledde till utvecklingen av den florentinska renässans arkitektur och stadsdesign och den inverkan den har haft på efterföljande generationer av arkitekter och designers. Programmet är utformat för studenter med ett starkt intresse för italiensk konst, inredning och arkitektur. Denna kurs är utmärkt för studenter på alla nivåer. Personer med ett allmänt intresse för arkitektur och design, men som inte har några omedelbara planer för att gå i examen uppmuntras också att anmäla sig. Om du för närvarande är arkitektstudent i ditt hemland, ange detta på din ansökan.

Kursen hålls på engelska.

För mer information om Sommarkurs arkitektur, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att registrera dig på sommarkurserna kräver vi att du bara fyller i sommaransökningsformuläret.

The Florence Institute of Design International

The Florence Institute of Design International

Intrenationell designutbildning på engelska, och Godkänd av CSN. The Florence Institute of Design International är en italiensk designskola med kurser på engelska som tillhandahåller både master och grundläggande designkurser i Italien. Skolan specialiserar sig på master och diplomkurser i grafisk...


Läs mer om The Florence Institute of Design International och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Sommarkurs arkitektur

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

The Florence Institute of Design International

Borgo Ognissanti 9
50123 florence

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sommarkurs arkitektur från The Florence Institute of Design International, fyll i följande uppgifter: