Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Florens
4 veckor

Om utbildningen

Den korta sommarkursen är en grundläggande men intensiv kurs i den grafiska designprocessen. Studion designkursen är en introduktion till grafisk designteori och dess tillämpning. Denna korta sommarkurs är utformad för studenter med intresse av att påbörja sina studier i grafik. Kursen är också perfekt för de som för närvarande studerar marknadsföring eller reklam som vill expandera till visuell konst. Kursen går snabbt från de grundläggande designprinciperna, till planeringsprocessen, till de slutliga riktlinjerna för skapandet av löst tvådimensionellt konstverk.

Hela kursen hålls på engelska. Den korta kursen lär ut information om grunderna i grafisk design. Den kortfattade men omfattande täckningen av mängden tekniska problem som står inför dagens grafiska formgivare, i kombination med exempel på grafik från hela världen med fokus på typiskt italiensk grafisk design. GDV 105-grafisk design sommarkurs - 3 högskolepoäng.

För mer information om Sommarkurs Grafisk Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att registrera dig på sommarkurserna kräver vi att du bara fyller i sommaransökningsformuläret.

The Florence Institute of Design International

The Florence Institute of Design International

Intrenationell designutbildning på engelska, och Godkänd av CSN. The Florence Institute of Design International är en italiensk designskola med kurser på engelska som tillhandahåller både master och grundläggande designkurser i Italien. Skolan specialiserar sig på master och diplomkurser i grafisk...


Läs mer om The Florence Institute of Design International och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Sommarkurs Grafisk Design

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

The Florence Institute of Design International

Borgo Ognissanti 9
50123 florence

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sommarkurs Grafisk Design från The Florence Institute of Design International, fyll i följande uppgifter: