Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Om skolan

Tärna Folkhögskola

Tärna folkhögskola

Tärna folkhögskola ligger strax utanför den charmiga lilla staden Sala i Västmanland, 11 mil från Stockholm, 7 mil från Uppsala och med bara 3,5 mil till Västerås och Enköping. Nära stan men ändå på landet.

Hos oss kan du läsa in gymnasiet, på Allmän kurs, för att få möjlighet att plugga vidare på högskola, universitet eller yrkeshögskola.

Våra yrkesinriktade utbildningar passar dig som vill ta ett steg mot ett framtida yrke eller som har användning för kunskaperna på din arbetsplats.

En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att läsa ämnen. Här ser vi till hela människans personliga utveckling. Det finns 155 folkhögskolor i Sverige – de flesta rörelseägda. Tärna folkhögskola, som har Region Västmanland som huvudman, är en av de äldsta, grundad 1876.

Internat

Har du långt att pendla, vill komma ett steg närmare eget boende eller bara få uppleva folkhögskolelivet fullt ut? Då kan du bo på vårt internat!

Internatet på Tärna folkhögskola ligger i skolans vackra park. Här bor du i enkelrum med egen toalett och dusch, antingen i Östergård eller Västergård.


För mer information om Tärna Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Tärna Folkhögskola

Varför välja Tärna Folkhögskola?

Internat

Distansutbildning med

tillfällen på plats

CSN-berättigad

Utbildningar

Beskrivning och boende

Tärna folkhögskola

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Tärna Folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tärna Folkhögskola

Kumla kyrkby
733 93 Sala

Tel: 0224-583 00
tarna.fhsk.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 13 recensioner.

Elsa
Jag kommer verkligen att rekommendera Tärna. Det är en fin miljö, fantastiskt roliga ämnesområden och efter genomgången kurs finns hur mycket möjligheter som helst”. :-D
Gustav
Tack för den här tiden, det gav mig mycket och jag har nu de jobb jag önskat och mer.
Andrea
Jag valde kursen för att få behörighet och för att annan skolform inte passade för min del.
Recensioner
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 13 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Tärna Folkhögskola, fyll i följande uppgifter: