Visa studentum.se som: Mobil

Affärsutvecklare digital handel logistik

KYH Stockholm
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
2 år
Heltid
CSN-berättigad
Svenska
Startdatum: Höst 2020 - Stockholm

Affärsutvecklare digital handel logistik

ÄR DU NÄSTA AFFÄRSUTVECKLARE INOM DIGITAL HANDEL OCH LOGISTIK?

Har du erfarenhet av att vara spindeln i nätet och tycker om att ha hand om flera olika bitar samtidigt som du ständigt söker utvecklingsmöjligheter för ditt arbete? En Affärsutvecklare digital handel mot logistik måste kunna vara en samordnare som gillar utveckling och optimering. I jobbet som e-handelsutvecklare jobbar du som en förmedlande länk mellan e-handelsprocessens olika delar, exempel på detta är försäljning, marknad, analys, logistik och ekonomi. Du blir helt enkelt spindeln i nätet och jobbar med att stärka den digitala positionen och att ta fram utvecklingsförslag. En e-handelsutvecklare mot logistik arbetar med att utveckla företagets digitala infrastruktur. Eftersom e-handel bara funnits under drygt tiotalet år och är den starkast växande försäljningskanalen så växer också arbetsmarknaden för denna yrkesroll. Preliminär start 2020.

DEN SENASTE INRIKTNINGEN

En e-handelsutvecklare mot logistik arbetar med att utveckla företagets digitala infrastruktur. Du blir en förmedlande länk mellan e-handelsprocessens olika delar, som försäljning och logistik.

Eftersom e-handel bara funnits under drygt tiotalet år och är den starkast växande försäljningskanalen så växer också arbetsmarknaden för denna yrkesroll.

Så ansöker du

BEHÖRIGHET

För att kunna bli antagen till utbildningen behöver du ha gymnasieexamen från Sverige eller annat land med minst godkänt betyg i:

  • Matematik B / Matematik 2a, 2b, 2c
  • Svenska B / Svenska 2 / Svenska som andra språk 2
  • Engelska 2 / Engelska 6

OBEHÖRIG? VI HJÄLPER DIG!

Saknar du något behörighetskrav? Ge inte upp – vi tittar inte bara på dina betyg utan också på ditt CV och dina kunskaper som helhet. 

Har du frågor om behörighetskraven? kontakta vår antagning på 076 885 2132. 

Kostnader

Utbildningen är helt gratis

KYH Stockholm

KYH Stockholm

KYH Stockholm – Yrkeshögskola & kompetensutveckling

Vill du gå en utbildning som leder till jobb? Vill du ha möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen redan under studietiden? Då har du hittat helt rätt! Yrkeshögskolan KYH Stockholm bedriver yrkeshögskoleutbildningar inom områdena energi, miljö, webb och e-handel....


Läs mer om KYH Stockholm och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

KYH Stockholm

Västra Finnbodavägen 4
131 30 Nacka

Tel: 0768852120
Mobil 0768852120
www.kyh.se

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,5)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner