Visa studentum.se som: Mobil

Folkuniversitetet Gävle, Falun, Uppsala, Örebro och Västerås

Folkuniversitetets Yrkeshögskola är en av Sveriges största anordnare av YH-utbildningar. En examen härifrån gör dig attraktiv inom ett yrkesområde där efterfrågan på professionell och kompetent personal är stor!

YH-utbildningarna tas fram i nära samarbete med näringslivet. Representanter från företag och organisationer sitter med i utbildningens ledningsgrupp och bidrar till att forma utbildningen.

Stora chanser till anställning med YH

Målen med utbildningarna är att ge dig som student en yrkeskompetens som leder till arbete. Efter examen har du mycket goda möjligheter till att få omedelbar anställning.

Folkuniversitetet YH-utbildningar består av både praktiska och teoretiska delar. Kursplaner och studieplaner är framtagna i samråd med näringslivets representanter. Alla YH-utbildningar innehåller praktik, så kallad "Lärande i Arbete" - LIA. Denna praktikperiod kan vara olika lång beroende på utbildning och sker ofta mot slutet av din utbildning. Folkuniversitetet YH-utbildningarna är avgiftsfria och berättigar till studiemedel.


För mer information om Folkuniversitetet Mitt, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Så fick Armine jobb som tandsköterska bland specialister och akuttandläkare

Armine Tadevosyan, 25, fastnade för tandsköterskeyrkets varierade vardag och sökte sig till tandsköterskeutbildningen på Folkuniversitetet i Uppsala. Redan innan sin examen i maj 2017 hade hon fått anställning på tandvårdskedjan Aqua Dental i Stockholm, där arbetar hon med specialister och akuttandläkare."Ingen annan utbildning tilltalade mig så mycket"

Adrian Jurio och Robin Björkman letade efter utbildning och fann bägge två den de ville gå på Folkuniversitetet i Uppsala. Där läser de nu Säljare/Marknadsförare med internationell inriktning.

– Det fanns ingen annan utbildning som tilltalade mig så mycket som denna, säger Adrian.Utbildningar

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Folkuniversitetet Mitt

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Folkuniversitetet Mitt

Bergsbrunnagatan 1
75323 Uppsala

Tel: 018-680000
www.folkuniversitetet.se


Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 2 recensioner.

Björn
Vill varna er som funderar på att söka till folkuniversitetet i Uppsala för att man bara får göra omprov max två gånger på deras yh-utbildningar. Jag har precis avslutat en tvåårig yh-utbildning och klarat alla kurser utom en (har klarat 400 av 425 poäng). Nu på fredag går en omtenta på kursen som jag inte har klarat men den får jag inte göra tr...
Maria Möller Staaf Kommentar:
Hej Björn!

Så tråkigt att du upplever dig ojust behandlad av oss. Det är olyckligt när riktlinjer sätter stopp för individers engagemang och utbildningsvilja. Vi föreslår att dialogen fortsätter i ett annat forum och kontaktar dig för att hitta en mötestid.

Med vänlig hälsning

Maria Möller Staaf
Visa mer
Emelie
Kan verkligen rekommendera denna utbildning. Glöm alla företags-utbildningar. Den här är super bra! Bättre och förstående lärare får man leta efter! En del av utbildningen är också på högskolan dalarna så där får man ta ut högskolepoäng ifall man vill! Det kan vara tufft ibland med mycket plugg men är man intersserad är det inga problem! : ) /...
Visa mer
Recensioner
Skolrecensioner
(3,0)
Baseras på 2 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Folkuniversitetet Mitt, fyll i följande uppgifter: