Visa studentum.se som: Mobil

English, Health and Wellbeing

Braheskolan - Visingsö Folkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Brighton
1 termin
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Höst 2019 - Brighton
Brighton

English, Health and Wellbeing

En kurs i hälsa och engelska i Brighton. För dig som vill utveckla din engelska och lära dig mer om hälsa.

Utbildningens upplägg

Alla lektioner är på engelska och förutom språkundervisningen är 2-3 eftermiddagar vikta åt undervisning i hälsoinriktade ämnen som:

  • hälsa
  • yoga
  • mindfulness
  • massage
  • kost
  • motion

Om du vill 'välja bort' ett av blocken är det möjligt och du läser då istället andra tillval (se specialkurser) under denna period. Skolan börjar kl 09.00 och avslutas ca kl 14.45. 

Nivå på engelska

Under första veckan får du göra ett diagnostest och därefter nivågrupperas klassen. Din studiedag kommer att variera beroende på vilka specialkurser du valt och vilken engelskagrupp du tillhör. 

Specialkurser

Terminen är indelad i fyra - fem block där du kan välja specialkurser som intresserar dig. Vid vissa tillvalspositioner kommer du till följd av kursens profil stället ha friskvårdsämnen på ditt schema.

Exempel på specialkurser är: konst, trädgårdsarbete, mode, drama, historia, screentryck, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska med mera.

Aktivitetsvecka - se livet i Storbritannien

Aktivitetsveckan: har som syfte att du ska få möjlighet att studera olika aspekter av samhälls- och kulturliv i Storbritannien som du sedan redovisar i projektform. Tillsammans med klasskompisar och din lärare att ordnar du studiebesök och aktiviteter i olika delar av landet eller du kan också till exempel ha praktikplats på ett företag i Brighton.

Vem passar kursen för?

Kursen passar dig som vill förbättra dina kunskaper i engelska och är intresserad av hälsoinriktade ämnen. Du bör ha förkunskaper i engelska minst motsvarande nivå steg 5. Du får möjlighet att öka ditt självförtroende, att våga prata och ta kontakt, du lär dig om det engelska samhället och kulturen.

För mer information om English, Health and Wellbeing, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du söker via skolans webbsida.

Examen & Intyg

De utfärdar behörighetsintyg till dig som har behov av det under förutsättning att du uppfyllt kraven. I engelska kan vi utfärda behörighet upp till steg 7.

Kursen passar också dig som redan har läst steg 7 men vill utveckla din engelska ännu mer. Möjlighet finns också att ta en Cambridge English-examina som har gott anseende i många länder, och såväl arbetsgivare som universitet och myndigheter världen över erkänner dessa språkexamina. 

Kostnader

Utbildning på folkhögskola är kostnadsfri. Du betalar för kost och logi samt visst kursmaterial, utflykter, skolförsäkring, intyg, med mera. Kursen är berättigad till CSN för studier på heltid. 

Braheskolan - Visingsö Folkhögskola

Gå till skolans hemsida

Är du språkintresserad och nyfiken på en folkhögskola som tar dig ut i världen? Stiftelsen Braheskolan har en internationell inriktning och en stor del av kursverksamheten genomförs utomlands i form av språk- och kulturkurser. Braheskolan är den enda av Sveriges...


Läs mer om Braheskolan - Visingsö Folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: English, Health and Wellbeing

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Braheskolan - Visingsö Folkhögskola

Visingsö folkhögskola
56034 Visingsö


Beställ information

För att få mer information om English, Health and Wellbeing via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 151 recensioner.
Se alla skolans recensioner