Visa studentum.se som: Mobil

Funktionsmedicinsk Ört- och Näringsterapeut

Lüning Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Malmö
Distans
2 år
Deltid, distans
74 000 SEK inkl. moms
Startdatum: 2023-01-09 - Distans
Sista ansökan: 2022-12-26
Funktionsmedicinsk Ört- och Näringsterapeut

Om utbildningen

En kvalitetssäkrad yrkesutbildning inom funktionsmedicin och näringsterapi!

Utbildningen är en kvalitetssäkrad och professionell yrkesutbildning där du får möjlighet att arbeta som Dipl. Ört- och Näringsterapeut efter avslutade och godkända studier. Utbildningen passar även dig som vill få en bredare kunskapsbas för att kunna leva ett hälsosammare liv. Denna utbildning är vår mest avancerade utbildning och pågår under två år. Kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

För mer information om Funktionsmedicinsk Ört- och Näringsterapeut, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Lüning Academy?

Bli diplomerad

Erbjuder delbetalning

Distansutbildningar

Så ansöker du

För att genomföra utbildningen krävs det att du är minst 18 år gammal samt har en gymnasieexamen. Inga andra förkunskaper krävs. Utbildningen passar både dig som är nybörjare och dig som redan är välorienterad inom området men som vill ta dina kunskaper till en högre nivå.

Examen & Intyg

Diplomerad Ört- och Näringsterapeut

Utbildare

Anette Lüning - Cert. Näringsterapeut, Dipl. Örtterapeut och Civilekonom.

Utbildningen leds av Anette Lüning som har arbetat som Cert. Näringsterapeut och Dipl. Örtterapeut i över 14 år på heltid. Hon har drivit upp två funktionsmedicinska kliniker, en i centrala Malmö och en i Helsingborg och hon arbetar främst med att ta emot klienter inom olika behandlingsområden.

Utöver detta har hon även utbildat framtida näringsterapeuter i Stockholm inom hormoner och signalsubstanser samt även inom mage/tarm. Anette är även Dipl. Tobaksavvänjare vid Sahlgrenska Universitetssjukhus. Anette har även en fem-årig examen inom Internationell Ekonomi som hon studerade vid Lunds Universitet. Hon har arbetat inom olika ledande befattningar som bland annat produktchef.

utbildare

Kostnader

Anmäl dig idag genom att betala in anmälningsavgiften á 2900:-. Därefter erbjuds direktbetalning och räntefri delbetalning för resterande totalkostnad. Anmälningsavgiften dras av från den totala utbildningskostnaden.

Vad kommer jag att lära mig?

Syftet med utbildningen "Funktionsmedicinsk Ört- och Näringsterapeut" är att du ska få avancerad förståelse för hur de tar hand om din och andras hälsa på ett holistisk och funktionsmedicinskt sätt. Utbildningen är en kvalitetssäkrad och professionell yrkesutbildning där du får möjlighet att arbeta som Dipl. Ört- och Näringsterapeut efter avslutade och godkända studier. Nedan presenteras några av de områden som kommer att ingå under utbildningens gång.

  • Humanbiologi

  • Makronäringslära

  • Mikronäringslära

  • Mat som medicin

  • Aminosyraterapi

  • Örtterapi

  • Nutrition och psykisk ohälsa

  • Start och utveckling av ditt hälsoföretag

  • Skolmedicinska- och funktionsmedicinska labbtester

Lüning Academy

Kunskap om en bättre hälsa! 

Utbildningarna leds av Anette Lüning som har arbetat som Cert. Näringsterapeut och Dipl. Örtterapeut i över 14 år på heltid. Hon har drivit upp två funktionsmedicinska kliniker, en i centrala Malmö och en i Helsingborg och hon arbetar främst med...


Läs mer om Lüning Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Funktionsmedicinsk Ört- och Näringsterapeut

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Lüning Academy

Holmgatan 4
211 45 Malmö

Tel: 010 - 151 50 92
Mobil 010 - 151 50 92
www.luningacademy.se

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Funktionsmedicinsk Ört- och Näringsterapeut från Lüning Academy, fyll i följande uppgifter: