Visa studentum.se som: Mobil

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

Språkresor och utlandsstudier sedan 1980

25.000 studenter kan inte ha fel! Sedan 1980 har AVISTA förmedlat språkkurser och andra utlandsstudier till tusentals nöjda deltagare i alla åldrar. Vi samarbetar med några av de främsta skolorna i respektive land.

Med oss kan du gå en språkkurs från några veckor till ett helt läsår, läsa en termin eller en hel utbildning på universitet och college, volontärarbeta eller jobba utomlands. För de flesta av våra språkresor och andra utbildningar utomlands kan du söka studiemedel.

Språkresor över hela världen

Japan

I Japan samarbetar vi med flera språkskolor i städerna Tokyo, Gifu, Nagano och Fukuoka i södra Japan. Du kan välja mellan korta kurser på ett par veckor och terminskurser på flera månader eller ett läsår.

Sydkorea

Med en fot i framtiden och den andra i historien är Seoul en spännande och trendig stad att uppleva i samband med en språkkurs i koreanska. Det är många som lockas av att utforska k-pop vågen och koreansk populärkultur i denna världsmetropol!

Frankrike

I Paris samarbetar vi både med universitetet Sorbonne, som arrangerar längre terminskurser under höst- och vårterminerna och sommarkurser, samt den privata språkskolan Accord, som erbjuder flexibla kursstarter, korta och långa språkkurser hela året och mer personlig service till studenterna. Båda skolorna är godkända för studiemedel.

Studera utomlands på college & universitet!

Tandläkarutbildning i Lettland

För dig som vill utbilda dig till tandläkare utomlands erbjuder vi tandläkarutbildningen vid Riga Stradins University. Utbildningen är på 5 läsår och följer EUs direktiv, vilket innebär att du efter avslutad utbildning kan ansöka om tandläkarlegitimation för att arbeta som tandläkare i Sverige.

Läkarutbildning i Lettland

På universitetet i Riga kan du studera till läkare. Utbildningen är 6-årig och följer EUs riktlinjer, vilket innebär att du efter avslutad utbildning kan arbeta som läkare i hela Europa, inklusive Sverige. Motsvarande AT tjänstgöringen ingår i utbildningen.


För mer information om Avista Education & Språkresor, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Avista Education & Språkresor

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sibyllegatan 79
114 43 STOCKHOLM

Tel: 08-440 16 30
avista.nu


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Jasmin
Jag har inte påbörjat utbildningen än, men jag ser fram emot den.
Pakizah
Tack vare hjälpen från Avista så har jag nu fått plats i Läkarutbildningen på RSU. Det var många steg under processens gång, men jag fick hjälp med alla frågor och funderingar jag hade. Skulle rekommendera Avista till alla som söker utbildning utomlands.
Alle
Snabb och mycket smidig hjälp. Mina mail svarades snabbt och jag fick all hjälp. Ansökningen till univeristet tog en vecka. Mycket bra
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Avista Education & Språkresor, fyll i följande uppgifter: