Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs - Franska i Paris

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning
Paris
1 – 48 veckor
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Franska
Startdatum: Skicka en intresseanmälan för mer information - Paris
Språkkurs - Franska i Paris

Om utbildningen

Två språkskolor i Paris med AVISTA Språkresor

Den som väljer Paris till kursort får leva och studera i en världsstad. En vacker stad, en omskriven stad, en stad med ett fantastiskt utbud av både billiga och exklusiva nöjen och kultur. En stad omgiven av ett romantiskt skimmer, en stad att utforska och älska.

Paris är staden där det alltid finns något nytt att upptäcka. Strosa längs de pittoreska franska gränderna i Montmartre där konstnärerna står uppradade och kanske själv bli avmålad. Under de varma månaderna kan man även passa på att njuta av en picknick i parken Jardin de Luxembourg eller kvällstid få fantastisk utsikt över ett blinkade Eiffeltorn från utsiktsplatsen Trocadero och testa någon av alla uteserveringar som serverar mat från det franska köket.

I Paris samarbetar vi både med universitetet Sorbonne, som arrangerar längre terminskurser under höst- och vårterminerna och sommarkurser, samt den privata språkskolan Accord, som erbjuder flexibla kursstarter, korta och långa språkkurser hela året och mer personlig service till studenterna. Båda skolorna är godkända för studiemedel.

För mer information om Språkkurs - Franska i Paris, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Om skolorna

Språkkurser på Accord

På språkskolan Accord lyckas man förena kompetens och modern pedagogik med bra stämning och ett trevligt utbud av fritidsaktiviteter. Skolan erbjuder både korta och långa kurser. Minimiålder på skolan är 18 år.

Skolan är inrymd i nyrenoverade lokaler i centrala Paris, nära l'Opéra och de stora varuhusen. Även utanför lektionstid är skolan en naturlig mötesplats, med kafeteria och kostnadsfritt Internet.
Skolan har en fritidsansvarig som hjälper deltagarna att planera för sin fritid. Du får information om aktuella evenemang och kan också boka utflykter och biljetter till muséer och andra sevärdheter.

Skolan använder en modern undervisningsmetod baserad på aktiv kommunikation. Konversation är ett av de viktigaste kursmomenten. I övrigt ingår grammatik, ordförråd, skrivövningar och orientering i franska samhällsförhållanden.

Boende

  • Skolans familjeboende
  • Studenthem
  • Enrumslägenheter (“studio”)
  • Privat hem

Språkkurser på Sorbonne-universitetet

Sorbonne ligger i de traditionella studentkvarteren Quartier Latin, men undervisningen kan även äga rum på andra platser. Sorbonne erbjuder alla undervisningsnivåer från nybörjare till avancerad och är ett passande alternativ även för deltagare med mycket goda förkunskaper. Skolan organiserar få egna fritidsarrangemang, däremot erbjuder Paris ett obegränsat urval av aktiviteter. Detta alternativ passar alltså bra för den som föredrar att ordna sitt eget fritidsprogram.

Boende

  • Inkvarteringsservice (termin)
  • Privat hem (termin och sommar)
  • Studenthem (sommar)

Avista Education & Språkresor

Språkresor och utlandsstudier sedan 1980

25.000 studenter kan inte ha fel! Sedan 1980 har AVISTA förmedlat språkkurser och andra utlandsstudier till tusentals nöjda deltagare i alla åldrar. Vi samarbetar med några av de främsta skolorna i respektive land. Med oss kan du gå en språkkurs...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Franska i Paris

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sibyllegatan 79
114 43 STOCKHOLM


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkkurs - Franska i Paris från Avista Education & Språkresor, fyll i följande uppgifter: