Visa studentum.se som: Mobil

Artistlinjen

Ålsta Folkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Fränsta
1-2 år
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: 2021-08-25 - Fränsta
Sista ansökan: 2021-04-15

Artistlinjen

Du som läser på Artistlinjen får påbörja arbetet mot ett yrke som showartist, med sång och dans i fokus.

Du får scenvana, personlig utveckling och möjlighet att utmana dina gränser på och utanför scenen. Du får också vara delaktig i olika skapandeprocesser inför en färdig föreställning. Du får insikt i skillnaderna mellan krogshow och scenshow och inblick i arbetet med både solistframträdanden, bakgrundskör och showensemble.

Schemalagd undervisning i stor variation varvas med repetitioner inför olika framträdanden och projekt. Vi jobbar med känsla, tolkning och framträdande. Du får möjlighet att använda din kreativitet, förverkliga idéer och utmana dig själv i en trygg miljö. 

För mer information om Artistlinjen, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökan görs via Schoolsoft på kursens hemsida. På hemsidan hittar du även utförligare information om hur antagningen går till. Urval sker genom antagningsprov.

Ålsta Folkhögskola Facebook

Examen & Intyg

Vid godkänd avslutad kurs får du som studerat på Ålsta ett kursintyg. Vårt primära mål är den individuella deltagarens sceniska och musikaliska utveckling. Du som avslutar kursen kommer att ha nått en högre nivå av professionalitet på scenen.  

Kostnader

Undervisningen är kostnadsfri, men du betalar en läsårsbaserad serviceavgift om 1500 kr/termin. Kursen är berättigad till studiemedel som du själv söker via CSN:s hemsida.  

Ålsta Folkhögskola

Ålsta Folkhögskola


Ålsta Folkhögskola

Ålsta Folkhögskola är Norrlands äldsta folkhögskola och finns på två orter - Fränsta, dryga 6 mil från Sundsvall, samt även i centrala Sundsvall. På Ålsta folkhögskola kan du läsa kurser som ger grundläggande behörighet till att studera vidare på högre...


Läs mer om Ålsta Folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Artistlinjen

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Ålsta Folkhögskola

Fränstavägen 209
840 12 Fränsta

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 4 recensioner.

Frida Garate
(5)
En väldigt givande utbildning både akademiskt och personligt. Skulle rekommendera åt alla
Ludvig
(4)
Skolan har fungerat bra och den har gett mig många möjligheter att gå utanför min utbildnings program för att göra saker vid sidan om och lära mig saker och kompetenser utanför de obligatoriska kurserna. Den har påbyggt min självkänsla och gett mig möjligheter att utveckla mig själv i de delar som jag vill. Jag kan ha önskat att kursen kunde h...
Visa mer
Elin
(5)
En linje där man fått växa både som privatperson och scenperson, en plats för alla i en accepterande och öppen miljö, och som dessutom har världens bästa lärare. Att ha gått på Artistlinjen är det bästa jag gjort i hela mitt liv; det är synd att linjen försvinner, men jag är absolut övertygad om att Vokalartistlinjen kommer att bli minst lika fa...
Visa mer
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Artistlinjen från Ålsta Folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 23 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: