Visa studentum.se som: MobilFastighetsakademin

Fastighetsakademin är en yrkeshögskola (Yh) som ägs och drivs av ett 50-tal, både kommunala aktörer och privata fastighetsbolag, primärt verksamma i Västsverige. Detta gör skolan helt unik och garanterar att utbildningarnas innehåll uppfyller branschens krav och förväntningar. Skolan har sedan 1999 utbildat över 2 000 medarbetare och en överväldigande majoritet återfinns idag på samtliga förekommande befattningar inom fastighetsbranschen, så som fastighets -värdar, -tekniker, -ingenjörer, -förvaltare, projektledare, chefer, verkställande direktörer m.m.

Vi på Fastighetsakademin är oerhört stolta över våra fantastiska lärare och deras brinnande engagemang. Samtliga har både djupgående teoretiska kunskaper och gedigna praktiska erfarenheter inom sina respektive utbildningsområden och finns alltid nära till hands för att svara på frågor och ge konstruktiv feedback.


För mer information om Fastighetsakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

YH-utbildning
Fastighet / VVS
Drift- och fastighetstekniker Ort
Fastighets-, energi- och drifttekniker Göteborg
Fastighetsförvaltare
Fastighetsförvaltare Göteborg
Fastighetsingenjör
Fastighetsingenjör Göteborg

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Fastighetsakademin

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

Fastighetsakademin

J.A. Wettergrens gata 14
421 30 Västra Frölunda

Recensioner

Sofia Giang Ohlin   |   2018-03-19
Här har vi en skola med engagerade rektorer och otroligt kunniga föreläsare. Genom skolans samarbete med fastighetsbranschen får vi hit lärare och föreläsare med relevant och nyttig kunskap. Samarbetet ställer krav på oss som framtida medarbetare, samt ger oss goda jobbmöjligheter i framtiden.
          (5)
Lars   |   2018-03-19
Det är inte självklart att stoppa upp med arbete och omskola sig. Hur ska detta gå egentligen? Kommer jag trivas? Lärare/Föreläsare? Vilka klasskamrater kommer jag att få? Kommer det vara några i min ålder? Har jag gjort rätt som satsar på att utbilda mig i 1,5 år till? De korta svaren är: Fantastiskt bra • Jättemycket • Duktiga/Kunniga f...
Visa mer
          (5)
Monika Stawiarz   |   2018-03-18
Jag pluggar min andra termin till fastighetsförvaltare och måste säga att skolan har verkligen överträffat mina förväntningar. Fastighetsförvaltarprogrammet är en mycket bra utbildning med många intressanta föreläsningar och stimulerande grupparbeten som bedrivs i studievänliga lokaler. Majoriteten av föreläsarna och handledarna kommer direkt fr...
Visa mer
          (5)