Visa studentum.se som: Mobil

Fastighetsakademin

Fastighetsakademin har sedan 2001 utbildat många nya medarbetare till fastighetsbranschen i Västra Sverige med mycket goda resultat. Nu har fastighetsbranschen i Göteborg har gått samman och bildat en ideell förening som har köpt Fastighetsakademin med syfte att i egen regi bedriva yrkeshögskoleutbildningar för att säkra upp sin egen kompetensförsörjning.

Med fastighetsbranschen som ägare till en egen branschskola borgar det för en högkvalitativ utbildning, du får direktkontakt med de som ska bli din framtida arbetsgivare, du får de bästa förutsättningar för att få bra LIA-perioder och skolan är branschens förlängda arm och din väg till en ny karriär i en spännande och expansiv bransch.

Fastighetsakademin kommer att bedrivas helt utan vinstintresse. Vi fokuserar på att ge dig som student de bästa lärarna, de intressantaste gästföreläsarna och den mest värdefulla utbildningen.

Välkommen till nya Fastighetsakademin!
Din bästa väg till arbete i fastighetsbranschen.


För mer information om Fastighetsakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

YH-utbildning
Fastighet / VVS
Fastighetsförvaltare Ort
Fastighetsförvaltare Göteborg
Fastighetsingenjör
Fastighetsingenjör Göteborg

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Fastighetsakademin

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Hitta till utbildaren

Fastighetsakademin

J.A. Wettergrens gata 14
421 30 Västra Frölunda

Recensioner

          (5)
ia Salomonsson   |   2017-03-30
Jag trivs så bra både i klassen och med lärarna på Fastighetsakademin. Gästföreläsare kommer ofta och berättar om arbetslivet och ger oss idéer om vad vi kan jobba med i framtiden. Utbildningen är bred och jag lär mig enormt mycket som jag själv har användning av i vardagen. Efter bara några få dagar in i utbildningen märkte jag att jag titta...
Visa mer
          (5)
Alexander Svensson   |   2017-03-29
Med en gedigen inarbetad utbildningsmodell och mångåriga kontakter inom branschen, kan jag varmt rekommendera denna skola. Studenten får en bred utbildning och en bra grund för att utveckla sina färdigheter.
          (5)
Anna Grenmarker   |   2017-03-23
Rekommenderar Fastighetsakademin varmt. En riktigt bra yrkeshögskola med medarbetare som imponerar stort genom sitt engagemang och sina kunskaper. Skolan ägs av branschen som har ett stort rekryteringsbehov samtidigt som det byggs fler och fler nya fastigheter så utbildningen till fastighetsingenjör känns helt rätt. Jag ser fram emot mitt fortsa...
Visa mer