YH-utbildning

Fastighetsförvaltare med Teknisk inriktning

Newton , i Malmö
Längd
2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Längd
2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

Välj mellan 2 startdatum

v33

  • Klassrum
  • Malmö

vecka 33

  • Klassrum
  • Malmö

Om utbildningen

Newton utbildningar

Teknisk förvaltare – en viktig länk mellan teknik, funktion och hållbarhet

Teknisk förvaltare är en viktig länk mellan teknik, funktion och effekt i fastighetsbranschen. De har en avgörande roll i att säkerställa att fastigheterna fungerar på ett tekniskt effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Här är några fördelar med att arbeta som Teknisk förvaltare:

  • Ledarskaps- och coachningsmöjligheter: Tekniska förvaltare leder och coachar team av fastighetstekniker för att säkerställa att fastigheterna fungerar optimalt. Detta ger möjlighet att utveckla ledarskaps- och coachningsfärdigheter som kan vara värdefulla i hela karriären.
  • Innovativ teknologi och moderna energikällor: Teknisk förvaltare arbetar ofta med innovativ teknologi och moderna energikällor för att sänka fastighetskostnaderna. Detta ger möjlighet att lära sig om den senaste tekniken och vara med och bidra till hållbar utveckling.
  • Problemlösning och hjälteroll: Teknisk förvaltare är ofta de som löser olika kunders driftproblem och blir hjältar på jobbet varje dag. Detta ger en känsla av tillfredsställelse och prestation som kan vara mycket tillfredsställande.

Vad gör en teknisk förvaltare

En Teknisk förvaltares arbetsuppgifter inkluderar att planera, organisera och övervaka driften av fastigheter. De är ansvariga för underhållsplanering, felavhjälpning och teknisk rådgivning. De samarbetar också ofta med Fastighetsförvaltare för att se till att fastigheterna uppfyller de tekniska kraven och lagar och förordningar.

För att bli en Teknisk förvaltare behöver man ha kunskap om tekniska fastighetssystem, ekonomi, juridik och kommunikation. Det är också viktigt att ha en strukturerad och lösningsorienterad inställning samt ledarskaps- och projektledningsfärdigheter.

Utbildning till att bli Teknisk Förvaltare

Newton är en utbildningsanordnare som specialiserar sig på Fastighet. Deras utbildning ger alla möjligheter till en lyckad karriär inom fastighetsbranschen. Utbildningen har utformats efter kompetenskraven som företag efterfrågar och inkluderar två praktikperioder för att ge praktisk erfarenhet och möjlighet att knyta kontakter med framtida arbetsgivare. Besök Newtons hemsida för mer information.

För mer information om Fastighetsförvaltare med Teknisk inriktning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Newton Kompetensutveckling Facebook

Videoreportage

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fastighetsförvaltare med Teknisk inriktning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Newton
Malmvägen 1
115 41 Stockholm

Newton öppnar dörrarna till ditt framtida jobb

Allt handlar om att våga ta steget som leder till förändring. Att skapa dina egna förutsättningar och att våga leda dig själv. När du tar det steget är vi på Newton redo att ge dig de bästa förutsättningarna för att...

Läs mer om Newton och visa alla utbildningar.

Highlights