Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Om skolan

Utbildningsportal

Utbildningsportal 

Vill du gå en yrkesutbildning inom försäljning och service? På Utbildningsportal kan du utbilda dig till bland annat butikschef och Djurkliniskassistent. Utbildningsportal bygger sin undervisning på onlinestudier, så att du till exempel kan studera vid sidan av ditt jobb. 

Utbildningsportal är ett norskt utbildningscenter med sin huvudbas vid Gran, ca 50 minuter från Oslo och 40 minuter från Hønefoss och Gardermoen.

Våra utbildningar

För att säkerställa god uppföljning, kommunikation och undervisning kommer det att hållas några samlingar under dina distansstudier. Se en detaljerad beskrivning av utbildningarna här:

Utbildning anpassad efter dina behov

Utbildningsportal har välmeriterade lärare knutna till de olika kurserna. Dessa är lärare, föreläsare från näringslivet och/eller har blivit utvalda på grund av sina egenskaper som föreläsare. Utbildningsportal anpassar sina utbildningar efter kundens behov, till exempel för djurklinikssekreterare (djurkliniksassistent), butikschef och säljarkåren. Skolan erbjuder kurser för både företag och privatpersoner.

Utbildningsportal ger dig som kursdeltagare de bästa förutsättningarna för att få en intressant och motiverande upplevelse. Nyckelord för Utbildningsportal är inspiration, delaktighet, nytänkande och individuell anpassning.

Onlinestudier på Utbildningsportal

Distansutbildning kräver ofta god motivation, särskilt om du gör det vid sidan av ditt jobb. Utbildningsportal har god erfarenhet av distansundervisning – och ger dig den uppföljning du behöver! Dina lärare finns alltid tillgängliga via e-post och telefon vid behov. 

Butikschefsutbildningen på Utbildningsportal är idealisk för dig som till exempel jobbar i butik och vill klättra i karriären eller behöver ett yrkesbevis. Om du idag jobbar med djur, och vill ha en högre tjänst där du ändå får jobba med det du gillar, kan du även gå sekreterarutbildning.

Studiemedelsberättigade utbildningar

Alla våra utbildningar är CSN-berättigade!


För mer information om Utbildningsportal , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Utbildningsportal

Varför välja Utbildningsportal ?

Du väljer startdatum

Erbjuder delbetalning

Kombinera studier med arbete

Utbildningar

Yrkesutbildning
Djur
Djurskötare / Djurvårdare Utbildningsform Längd Ort
Djurens beteende och kommunikation Distans 1 termin Distans
Hundfrisör Distans 1 år Distans
Kvalificerad djurvårdare - Nivå 2 Distans 1 år Distans
Veterinär
Djurkliniksreceptionist Distans 2 terminer Distans
Djurkliniskassistent Distans 1 år Distans
Försäljning / Handel
Butikschef Distans 2 terminer Distans
Personal / Arbetsmiljö / HR
HR-utbildning Distans 2 terminer Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Utbildningsportal

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Utbildningsportal , fyll i följande uppgifter: