Yrkesutbildning

Djurkliniksreceptionist

Längd
2 terminer
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
33 500 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Flexibel studiestart (+2 starter)
Utbildningsform
Distans
Språk
Engelska
Längd
2 terminer
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
33 500 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Flexibel studiestart (+2 starter)
Utbildningsform
Distans
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Veterinärsekreterare

Djurkliniksreceptionist

Utbildningsportal erbjuder en djurkliniksreceptionistutbildning, även kallad kliniksekreterare, djurkliniksekreterare, sekreterare etc. Som djurkliniksreceptionist ska du bistå med att stå i reception, försäljningsuppgifter och receptionistuppgifter på en klinik eller i andra företag. Du kommer att ha ett nära samarbete med veterinärer, djurskötare eller liknande.

Grunden för utbildningen är ett lärlingsbevis i försäljning, service och säkerhet med inriktning mot kliniska ämnen för sekreterare. Veterinärsekreterare är utbildade för att bli kvalificerad kontorspersonal.

En yrkesutbildning

Många av studenterna som studerar på Utbildningsportal har fått jobb eller praktik efter avslutade studier och använder sin utbildning aktivt. Studenter som tar examen från Utbildningsportal tar med sig ny kunskap till klinikerna, de har ett kompletterande förhållningssätt där förståelsen för säljrollen, ekonomisk kunskap och koordineringen på kliniken är extra viktig.

Djurkliniksreceptionistens roll ska komplettera rollen som veterinär och djurskötare, och att utföra olika uppgifter i team. Behovet av personer med kunskap om klinisk utrustning, beställningsrutiner, lagerhållning, kundmottagning, service och enkla behandlingsrutiner är ett önskemål på veterinärkliniker. Säljkvalifikationen ger även möjligheter i relaterade jobb eller kontorsarbete. Du har även rätt till lön enligt lönesteget för dig med med yrkesbevis. 

Arbeta vid sidan av dina studier

Det är inga problem att arbeta samtidigt som du studerar på Utbildningsportal - tvärtom. Utbildningsportal mål är att du ska kunna kombinera dina studier med arbete. Vi erbjuder vägledning online och har uppföljning via telefon och e-post.

Studiestart

Antagning sker fortlöpande tills studieplatserna är tillsatta. Du kan börja när du vill så länge du är antagen som student. Vi har 6 digitala samlingar per år utöver digitala föreläsningar som finns på skolans onlineplattform, dit även inlämningsuppgifterna skickas. Handledning och uppföljning ges även via e-post och telefon.

Kombinera jobb med studier

Utbildningsportalens kurser gör det enkelt för dig att kombinera arbete och studier. Våra utbildningar är digitala och flexibla; om du inte lyckas genomföra utbildningen på heltid kan studierna förlängas till en deltidsutbildning utan extra kostnad.

För mer information om Djurkliniksreceptionist , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 startdatum

Flexibel studiestart

  • Distans
  • Distans

Flexibel studiestart

  • Distans
  • Distans
  • Engelska

Varför välja Utbildningsportal ?

Du väljer startdatum

Erbjuder delbetalning

Kombinera studier med arbete

Så ansöker du

Du måste uppfylla något av följande kriterier:

  • Allmän studiefärdighet
  • Yrkesutbildning (5 års erfarenhet av relevant yrke)
  • Genomgått 2 års VGS (Gymnasieskola) med examensbevis. 

Kostnader

Du kommer överens med Utbildningsportal om hela beloppet betalas på en gång eller genom flera delbetalningar. Kostnaden kan också delas över ett betalningsarrangemang som uppgår till 1 000 NOK per månad under tre år.

Studiestöd

Ta kontakt med CSN för att se om du har möjlighet för studiestöd. 

Fortsatta studier/Jobbmöjligheter

Jobbmöjligheter

Inriktningen inom kliniska ämnen är anpassad till veterinärrelaterat sekreterararbete. Du kommer att kunna arbeta med allt från att ta emot kunder till kontorsarbete. Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på veterinärkliniker, djursjukhus och djurkliniker, men det är även möjligt att använda kunskapen för andra roller inom närliggande yrken. Det finns många yrken där utbildade sekreterare efterfrågas, inklusive försäljning, service och ekonomirelaterade yrken.

Fortsatta studier

Med Veterinärsekreterarutbildning är det även möjligt att ta certifikat i säljaryrket (ingår i priset - värde 16 000 NOK). För att slutföra detta anmäler du dig till ett offentligt prov.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Djurkliniksreceptionist

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Highlights