Tollare folkhögskola

i Nacka (+ 2 orter)

Tollare folkhögskola

Utbilda dig på Tollare folkhögskola

Studera i herrgårdsmiljö på Tollare folkhögskola

Tollare folkhögskola ligger i härlig herrgårdsmiljö på Värmdö, en mil öster om Stockholm. Kommunikationerna är goda och det är nära till teatrar, muséer, idrottsarenor, utställningar, biografer med mera.

Runt huvudbyggnaden ner mot Skurusundet ligger matsal, gymnastikhall, fotbollsplan, kägelbana och tillitsbana.

En folkhögskola för cirka 120 studenter

Tollare folkhögskola erbjuder läsårslånga kurser för cirka 120 studenter, här kan du både studera och bo. Dessutom finns plats för distanskurser, korta kurser och konferenser. Tollare folkhögskola ägs och drivs av IOGT-NTO. Skolan erbjuder därför en unik frizon, där friheten från alkohol och andra droger är naturlig och självklar.

Undervisningen på Tollare kostar dig inget. Skolan får statsbidrag. Du betalar för de kostnader som är angivna under varje kurs för studieresor, studiebesök, kopior, kursmaterial, särskilda arrangemang och elevförsäkring samt för böcker.


Utbildningar - Tollare folkhögskola

Beskrivning och boende

Tollare folkhögskola

Kontaktuppgifter till Tollare folkhögskola

Tollare folkhögskola


Tel: 08-505 686 00
www.tollare.org


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
3/5
Sara
10 maj 2013

Lärarena var kompetenta och trevliga. Tollare ligger ganska avsides så om man bor på internatet får man räkna med att det mest spännande i närheten är orminge... Men man kan ju ...

Visa mer
5/5
André
21 sep 2009

Jättebra skola med kompetenta och trevliga lärare. Idyllisk miljö, JÄTTEbra mat och bra planerade skoldagar. Mycket kostnadsfria aktiviteter förekommer som man kanska aldrig sku...

Visa mer
Highlights