Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event!  Öppet till 26 januari 23.59

Kandidatprogram i socialt arbete med inriktning internationellt socialt arbete 180 hp

Högskolan i Gävle
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Gävle
180 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2023 - Gävle
Högskolan i Gävle

Om utbildningen

Jobba för allas rätt till ett bra liv!

Sociala frågor har inga gränser så idag tänker vi internationellt kring frågor om social utveckling. Du kan vara med och bidra till social rättvisa, jämställdhet och stärka barns rättigheter i världen.

Kunskaper om individer, grupper och samhälle

Som student på kandidatprogrammet i socialt arbete med inriktning internationellt socialt arbete skaffar du dig kunskaper om individer, grupper och samhälle. Genom ett problembaserat lärande lär du dig att kombinera teoretiska kunskaper med frågor och problem på det sociala fältet. I utbildningen ingår fältstudier omfattande 7,5 hp.

Brett arbetsfält

En kandidatexamen i socialt arbete med internationell inriktning ger möjlighet till ett brett arbetsfält i många olika länder. Utbildningen förbereder dig för att i ett inter­nationellt perspektiv arbeta med människor på individ-, grupp- och samhällsnivå i frågor om social rättvisa, barns bästa och respekt för mångfald. Det kan exempelvis handla om att arbeta inom internationella hjälporganisationer.

Programmet vänder sig till både svenska och utländska studenter och undervisningen sker på engelska. Efter utbildningen får du en kandidatexamen i socialt arbete. Programmet ger dig också behörighet till studier på avancerad nivå.

Plugga International Social Work

Luul från Sverige, Nebras från Syrien och Lucky från Nigeria är alla studenter på International Social Work Bachelor programme på Högskolan i Gävle. Vi bad dem dela med sig av sina erfarenheter från utbildningen. De berättar om allt ifrån hur det är att vara i en internationell akademisk miljö till känslan när den första snön kom.

För mer information om Kandidatprogram i socialt arbete med inriktning internationellt socialt arbete 180 hp, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Högskolan i Gävle?

Bostadsgaranti

Behov på

arbetsmarknaden

Distansutbildningar

Så ansöker du

Anmälningsinformation

Förkunskapskrav
Grundläggande behörighet + Engelska 6, Matematik 2a eller 2b eller 2c, Samhällskunskap 1 b eller 1a1+1a2.

Urval
Betyg/Högskoleprov: 60/40 %

Högskolan i Gävle Facebook

Högskolan i Gävle

Studera på Högskolan i Gävle

Gör som 16 000 andra – plugga på Högskolan i Gävle! Vi erbjuder dig ett brett utbud av unika och utmanande utbildningar. Hos oss hittar du allt från lärar- och ekonomutbildning till kriminolog- och civilingenjörsutbildning. Hos oss kan du välja...


Läs mer om Högskolan i Gävle och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatprogram i socialt arbete med inriktning internationellt socialt arbete 180 hp

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Högskolan i Gävle

801 76 GÄVLE

Tel: 026-64 85 00
Fax 026-64 86 86
www.hig.se

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,1)
Baseras på 20 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatprogram i socialt arbete med inriktning internationellt socialt arbete 180 hp från Högskolan i Gävle, fyll i följande uppgifter: