Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Personal- och arbetslivsprogrammet 180 hp

Högskolan i Gävle
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Gävle
180 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2023 - Gävle
Högskolan i Gävle

Om utbildningen

Hjälp andra att må bra på jobbet!

Personalen är en organisations viktigaste tillgång. Att jobba med personal- och arbetsmiljöfrågor och medverka till att utveckla både med­arbetare och organisationer gör dig till en viktig del av varje arbetsplats och av en hälsosam, positiv samhälls­utveckling.

Nyckelroll för människan i arbetslivet

Medarbetares kompetens, engagemang och välmående är avgörande för organisa­tioners framgång, och med en bred kompetens om människan i arbetslivet har du som personalvetare en nyckelroll på många arbetsplatser. Under utbildningen har du regelbunden kontakt med yrkesverksamma inom HR-området genom arbetslivs­anknutna examinationsuppgifter, fältstudier och gästföreläsningar, och du får därmed värdefulla kunskaper och kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

En kompetens som efterfrågas mer och mer

När HR-funktionen får en allt viktigare position inom både näringsliv och offentlig sektor ökar också behovet av personer med utbildning inom strategiska personalfrågor. Utbildningen till personalvetare ger dig en bred kompetens och därigenom en god beredskap att möta utmaningar som du som personalvetare kan ställas inför i din kommande yrkesroll.

Från rekrytering till arbetsmiljö

Efter examen kan du arbeta med ett brett spektrum av operativa och strategiska arbetsuppgifter - från rekrytering, kompetensutveckling och organisationsutveckling till att förbättra arbetsmiljön på arbetsplatsen. Du får också en filosofie kandidatexamen med psykologi som huvudämne och behörighet till studier på avancerad nivå, till exempel till Masterprogram i arbetshälsovetenskap.

För mer information om Personal- och arbetslivsprogrammet 180 hp, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Högskolan i Gävle?

Bostadsgaranti

Behov på

arbetsmarknaden

Distansutbildningar

Så ansöker du

Anmälningsinformation

Förkunskapskrav
Grundläggande behörighet + Matematik 2a eller 2b eller 2c, Samhällskunskap 1b eller 1a1+1a2.

Urval
Betyg/Högskoleprov: 60/40 %

Urvalsgrupp för dig med arbetslivserfarenhet

30 % av platserna reserveras för behöriga sökande med minst två års arbetslivs­erfarenhet. Platserna i denna grupp meritvärderas baserat på betyg.

Högskolan i Gävle Facebook

Högskolan i Gävle

Studera på Högskolan i Gävle

Gör som 16 000 andra – plugga på Högskolan i Gävle! Vi erbjuder dig ett brett utbud av unika och utmanande utbildningar. Hos oss hittar du allt från lärar- och ekonomutbildning till kriminolog- och civilingenjörsutbildning. Hos oss kan du välja...


Läs mer om Högskolan i Gävle och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Personal- och arbetslivsprogrammet 180 hp

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Högskolan i Gävle

801 76 GÄVLE

Tel: 026-64 85 00
Fax 026-64 86 86
www.hig.se

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,1)
Baseras på 20 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Personal- och arbetslivsprogrammet 180 hp från Högskolan i Gävle, fyll i följande uppgifter: