Få mer information om skolan 👍

Om skolan

grit academy malmö

Vad är Grit Academy?

Grit Academy är en yrkeshögskola i centrala Malmö. Vår unikhet stavas ”grit”, det vill säga: vi utbildar våra studerande i högt efterfrågade kompetenser för att de snabbt ska komma ut i arbetslivet, men vi fokuserar även på deras inre drivkraft och personliga utveckling. Stöd, utmaning, kunskap och rätt inställning är vårt recept för framgång.
Vi söker Dig som är redo att ”walk the talk”, det vill säga gå den extra milen för att investera i din utveckling och framtid. Är du redo?


Inriktningar

Alla Grit Academys utbildningar är kunskapsorienterade och motsvarar ett kompetensbehov på arbetsmarknaden. Våra studenter kommer ut i arbetslivet med användbar kunskap och rätt verktyg för sin yrkesroll och en hög förståelse för sin bransch.

B2B-säljare

Företagssäljare är ett högt efterfrågat yrke som kräver alltmer kvalificerade kunskaper. Detta skapar goda arbetsmöjligheter för utbildade företagssäljare. Grit Academys tvååriga B2B-utbildning är skräddarsydd efter arbetsmarknadens behov och förbereder dig för ett arbetsliv inom sälj och marknadsföring, med många möjligheter att utvecklas och avancera inom företag och organisationer, till exempelvis till säljledare och säljchef.

Javautvecklare

Det största hotet mot Sveriges digitala framgång är den rådande kompetensbristen. Förmågan att ta vara på digitaliseringens möjligheter har blivit en framgångsfaktor för företag såväl som för Sverige i stort. Grit Academys utbildning i Javautveckling ger dig resurserna för att bli den professionella javautvecklare som efterfrågas på arbetsmarknaden. Den tvååriga utbildningen innebär en snabb väg in i ett yrke med goda arbetsmöjligheter.

Webbutvecklare inriktning e-handel
Vi handlar allt mer online, och förväntar oss därför allt mer av den digitala upplevelsen. Digitalisering är en framgångsfaktor, och ständig digital utveckling och digitala lösningar behövs för att företag ska agera konkurrenskraftigt. Som webbutvecklare inriktad på e-handel besitter du viktiga och eftertraktade kompetenser i att skapa genomtänkta och användarvänliga e-handelsplattformar, och är därför eftertraktad på arbetsmarknaden.  

Front end webbutvecklare
Utan digital kompetens stannar Sverige, och utan en modern webbsida stannar trafiken dit. Efterfrågan på personer med IT-kompetens stor, nu och i framtiden. Förmågan att ta vara på digitaliseringens möjligheter har blivit en framgångsfaktor, samtidigt som konkurrensen ökat i takt med konsumenternas krav på den digitala upplevelsen. Som utbildad front end webbutvecklare har du specialiserade kompetenser i att arbeta med responsiv webb och mobila plattformar, och är därför mycket eftertraktad på arbetsmarknaden, där du har många arbetsmöjligheter och utmaningar som väntar.

Strategisk inköpare

Från att ha varit ett yrke som alla ansågs kunna göra har inköp kommit att bli ett yrkesområde som innefattar specialiserade kompetenser. Som inköpare har du ett stort ansvar att bidra till verksamhetens konkurrenskraft och utveckling, och behöver ha kunskap om bland annat CSR, hållbar utveckling och kvalitet. Grit Academys tvååriga utbildning inom strategiskt inköp ger dig verktygen du behöver för att bli professionell inköpare, en högt efterfrågad och viktig roll.


För mer information om Grit Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Grit Academy

Utbildningar

YH-utbildning
Data / IT
Frontendutvecklare Utbildningsform Längd Ort
Front end webbutvecklare Klassrum 2 år Malmö
Javautvecklare
Javautvecklare Klassrum 2 år Malmö
Webbdesign
Webbutvecklare inriktning e-handel Klassrum 2 år Malmö
Försäljning / Handel
Säljare
B2B-Säljutbildning Klassrum 2 år Malmö

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Grit Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Grit Academy


Tel: 040-6153340
gritacademy.se

Highlights