Visa studentum.se som: Mobil

Grit Academy

Vi tar emot sena ansökningar!

Vad är Grit Academy?


Grit Academy är en yrkeshögskola i centrala Malmö. Vår filosofi är enkel: det krävs arbete för att nå resultat och framgång. Det som särskiljer Grit Academy är just vårt fokus på grit, vilket innebär att förutom att utbilda våra studerande i högt efterfrågade kompetenser för att snabbt komma ut i arbetslivet fokuserar vi även på deras inre drivkraft och personliga utveckling, allt för att de ska nå sina mål.  

Inriktningar

Alla Grit Academys utbildningar är kunskapsorienterade och motsvarar ett kompetensbehov på arbetsmarknaden. Våra studenter kommer ut i arbetslivet med användbar kunskap och rätt verktyg för sin yrkesroll och en hög förståelse för sin bransch.

B2B-säljare

Företagssäljare är ett högt efterfrågat yrke som kräver alltmer kvalificerade kunskaper. Detta skapar goda arbetsmöjligheter för utbildade företagssäljare. Grit Academys tvååriga B2B-utbildning är skräddarsydd efter arbetsmarknadens behov och förbereder dig för ett arbetsliv inom sälj och marknadsföring, med många möjligheter att utvecklas och avancera inom företag och organisationer, till exempelvis till säljledare och säljchef.

Javautvecklare

Det största hotet mot Sveriges digitala framgång är den rådande kompetensbristen. Förmågan att ta vara på digitaliseringens möjligheter har blivit en framgångsfaktor för företag såväl som för Sverige i stort. Grit Academys utbildning i Javautveckling ger dig resurserna för att bli den professionella javautvecklare som efterfrågas på arbetsmarknaden. Den tvååriga utbildningen innebär en snabb väg in i ett yrke med goda arbetsmöjligheter.

Strategisk inköpare

Från att ha varit ett yrke som alla ansågs kunna göra har inköp kommit att bli ett yrkesområde som innefattar specialiserade kompetenser. Som inköpare har du ett stort ansvar att bidra till verksamhetens konkurrenskraft och utveckling, och behöver ha kunskap om bland annat CSR, hållbar utveckling och kvalitet. Grit Academys tvååriga utbildning inom strategiskt inköp ger dig verktygen du behöver för att bli professionell inköpare, en högt efterfrågad och viktig roll.


För mer information om Grit Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yh-utbildning
Data / IT Utbildningsform Längd Ort
Javautvecklare Klassrum 2 år Malmö
Försäljning / Handel
Inköp
Strategisk inköpare Klassrum 2 år Malmö
Säljare
B2B-Säljutbildning Klassrum 2 år Malmö

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Grit Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Grit Academy


Tel: 040-6153340
gritacademy.se

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Grit Academy, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.