Grit Academy

i Malmö (+ 2 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

grit academy malmö

Om Grit Academy

Grit Academy är en yrkeshögskola verksam i Malmö, Helsingborg och Linköping. Här arbetar vi med mer än att bara utbilda - vi fokuserar även på att utveckla. Ledordet för oss är grit, det vill säga ihärdighet, målmedvetenhet och förmågan att inte ge upp vid motgångar. Våra utbildningar är baserade på beprövade pedagogiska metoder och över tjugo års utbildningserfarenhet, men vi går även steget längre. Förutom att ge våra studerande rätt kompetenser för att komma in på arbetsmarknaden, främjar vi även rätt attityd för att lyckas och nå framgång.

Vi söker Dig som vill anta utmaningen och investera i din utveckling och framtid. Är du redo?

Utbildningar

Alla Grit Academys utbildningar är kunskapsorienterade och har som syfte att bemöta kompetensbehovet på arbetsmarknaden. Våra studenter kommer således ut i arbetslivet med användbar kunskap, rätt verktyg för sin yrkesroll och en hög förståelse för sin bransch.

B2B-säljare

Denna utbildning till företagssäljare gör dig till en högt efterfrågad kompetens på marknaden. Säljyrket är socialt och kundorienterat, där du arbetar med relationsskapande i fokus. För en person med utbildning erbjuder branschen goda anställnings- och utvecklingsmöjligheter, exempelvis till säljledare eller Key Account Manager.

Javautvecklare

Grit Academys utbildning i Javautveckling ger dig rätt kompetens för ett kvalificerat yrke inom IT-branschen. Som Javautvecklare använder du kodspråket Java för att utveckla applikationer och system – något som gör dig mycket attraktiv på arbetsmarknaden. Vår tvååriga utbildning innebär därför en snabb väg in i ett yrke med goda arbetsmöjligheter.

Webbutvecklare inriktning e-handel

Som webbutvecklare inriktad på e-handel arbetar du med att skapa genomtänkta och användarvänliga e-handelsplattformar. Du får lära dig det populära programmeringsspråket JavaScript, vilket ger dig mycket goda arbetsmöjligheter både hos företag och som frilansare.

Front end webbutvecklare

Vår utbildning till Front end webbutvecklare ger dig specialiserade kompetenser i att arbeta med responsiv webb och mobila plattformar, bland annat genom programmeringsspråket JavaScript. Detta gör dig mycket eftertraktad på arbetsmarknaden och öppnar upp för många arbetsmöjligheter.

Backend utvecklare

Som Backend-utvecklare arbetar du med att skapa användarvänliga webbsidor, mobila plattformar och lösa andra tekniska problem, bland annat med hjälp av JavaScript. Du blir därför en värdefull resurs för företag och organisationer, samt öppnar upp för möjligheten att välja bland attraktiva karriärmöjligheter.

Professionell klippare

Grit Academys utbildning till professionell klippare ger dig den expertis som krävs för att jobba med bild- och ljudredigering, vilket ger dig en viktig roll i skapandet av film, TV och digital media. Du får här alla nödvändiga kompetenser som krävs för att arbeta som professionell klippare, både hos företag och som frilansare.

Account Manager

Account Managers arbetar med komplex försäljning och relationsskapande i fokus, med syftet att skapa långsiktiga och lönsamma relationer till företagskunder. Som företagssäljare arbetar man socialt och fyller en viktig position för ett företags lönsamhet. Utbildningen öppnar därför för många jobbmöjligheter, inklusive goda chanser till utveckling och avancemang.

GRIT GAMES

Grit Games är en del av Grit Academy Malmö, med utbildningar som inriktar sig åt spelindustrin:

Spelprogrammerare

Som spelprogrammerare är du med och bygger upp spel från grunden. Genom att lära dig behärska skriptspråk, spelmotorer samt andra verktyg för spelutveckling får du använda både praktiska och tekniska färdigheter i ditt dagliga arbete. Att utbilda sig till spelprogrammerare öppnar upp för många karriärs- och utvecklingsmöjligheter i en snabbväxande bransch.

Speldesigner

Inom spelutveckling är det designerns jobb att utveckla det innehåll som spelaren upplever, det vill säga spelmiljö, karaktärer, dialoger, banor, levels och andra aspekter som går under spelprojektets tema. Det är ett jobb som kombinerar kreativitet och tekniskt kunnande, samt öppnar upp för goda anställningsmöjligheter i en spännande bransch som fortsätter att växa.

Spelgrafiker

Som spelgrafiker ansvarar du för det som är ansiktet utåt för ett spelprojekt. Mycket fokus ligger på kreativt skapande av karaktärer, miljöer och andra koncept med hjälp av 3D och 2D-verktyg. Vår utbildning ger dig de kompetenser som krävs för att arbeta som kvalificerad spelgrafiker i en växande bransch med många arbetsmöjligheter.


För mer information om Grit Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Grit Academy

Utbildningar

YH-utbildning
Data / IT Utbildningsform Längd Ort
Backend webbutvecklare Klassrum 2 år Linköping
Speldesigner Klassrum 2 år Malmö
Spelgrafiker Klassrum 2 år Malmö
Spelprogrammerare Klassrum 2 år Malmö
Frontendutvecklare
Front end webbutvecklare Klassrum 2 år Malmö
Javautvecklare
Javautvecklare Klassrum 2 år Malmö
Webbdesign
Webbutvecklare inriktning e-handel Klassrum 2 år Malmö
Försäljning / Handel
Account Manager Klassrum 2 år Helsingborg
Säljare
B2B-Säljare Klassrum 2 år Malmö
Media / Kommunikation
Professionell Klippare inom film och TV Klassrum 2 år Malmö

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Grit Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Grit Academy


Tel: 040-6153340
gritacademy.se


Highlights