Visa studentum.se som: Mobil

Vad är Grit Academy?

Grit Academy är en yrkeshögskola som får dig att växa! Akademin grundar sig på fyra grundpelare: Stark anknytning till arbetslivet, pedagogiskt lärande, personlig utveckling och en kunskapsorienterad verksamhet. 

Pedagogisk idé

Det som kännetecknar Grit Academy som yrkeshögskola är att den är skapad av pedagoger. Genom att förena utvecklingspsykologi och pedagogik vill vi optimera varje individs utveckling, lärande och det vi kallar grit: ett vinnande beteende som innebär att individen är uthållig och motiverad och på så sätt kan uppnå sitt långsiktiga mål.

Engagera dig

Var med och utveckla framtidens utbildningar samtidigt som du knyter branschrelaterade och sociala kontakter och bygger på ditt CV. Att sitta med i en ledningsgrupp är givande för dig och din karriär!

Inriktningar

Alla Grit Academys utbildningar är kunskapsorienterade. Våra studenter kommer ut i arbetslivet med användbar kunskap och rätt verktyg för sin yrkesroll och en hög förståelse för sin bransch.

Sälj

Efterfrågan är stor på utbildade säljare som uppnår kompetenskraven. Grit Academys säljutbildningar erbjuder de nödvändiga kunskaper, färdigheter och kompetenser för att lyckas som säljare. I utbildningen ingår en blandning av teoretiska och praktiska moment. Som säljare är det viktigt att förstå såväl affärer som människor, vilket är centrala delar i vår utbildning. Grit Academys B2B-utbildning startar hösten 2018 i Malmö.

Redovisning

Grit Academys redovisningsutbildning ger rätt verktyg för redovisningskonsulter att lyckas i sin yrkesroll. Vår starka arbetslivsanknytning och pedagogiska erfarenhet skapar ett utbildningsinnehåll som rustar de studerande väl för framtiden och gör dem trygga i konsultrollen. Ett fokus på
gott affärsmannaskap och personlig utveckling skapar förutsättningar för framgång. Grit Academys utbildning inom redovisning planerar att starta år 2019.

Inköp

Grit Academy erbjuder utbildningar för inköpsstrateger med fokus på hållbar utveckling och miljö. Att ha miljö och hållbar utveckling i åtanke i sin roll som inköpare är ett krav som ställs allt mer på verksamma inköpare i branschen. Med gedigen kunskap och möjlighet till personlig utveckling förbereds de studerande på bästa sätt för sin framtida yrkesroll. Grit Academys inköpsutbildning planerar att starta år 2019.


För mer information om Grit Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yh-utbildning
Försäljning / Handel
Säljare Ort
B2B-Säljutbildning Malmö

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Grit Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Grit Academy


Tel: 040-6153340
gritacademy.se

Beställ information

För att få mer information om Grit Academy via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.