Visa studentum.se som: Mobil

Grupparbete studerande yrkeshögskolan

Världen förändras och vi med den. Bäst rustad inför framtiden är den som snabbt kan ställa om, är redo att lära sig nytt och som analyserar det man redan vet.

Oavsett var du befinner dig idag får du en bättre plattform inför framtiden hos Göteborgs Tekniska College. Bakom utbildningsanordnaren står Volvo Group, Volvo Cars och Göteborgs Stad ständigt uppdaterade om vart samhälle, industri och affärsliv är på väg.

Göteborgs Tekniska College erbjuder industriella tekniska utbildningar anpassade efter marknadens behov. Deras lärcenter ligger centralt i Göteborg på pulserande Lindholmen och mitt i verksamheten på Volvo Torslanda. Hit kommer pedagoger för att hjälpa människor och företag att växa. Och det är här du får möjlighet att förbättra ditt eget utgångsläge: Inför framtiden och för dig själv.

4 st yrkeshögskoleutbildningar, många möjligheter  

Produktionsutveckling, Underhållstekniker - el och automation, Produktionslogistik samt Digitaliseringsledare - smart industri (ny utbildning hösten 2020) är deras fyra utbildningar inom yrkeshögskolan. Varje utbildning leder till flera olika yrkesroller som alla ger dig stora möjligheter att växa och utvecklas inom produktionsindustrin. Vi vet att vår målgrupp har olika behov och möjligheter att studera, därför erbjuder vi utbildningar både i traditionell form på heltid - dagtid och på deltid - distans för dig som vill kombinera arbete med studier. Vad passar dig bäst?

Produktionsutveckling - Helfart/dagtid

Vill du anta nya utmaningar mot en kreativ och spännande yrkesroll? Är du intresserad av att arbeta med Lean Production eller leda förbättringsarbeten på företag inom industrin? Produktionsutveckling 400 YH-poäng är vår klassiker och sedan starten år 2002 har mer än 300 personer antagit utmaningen. Utbildningen är två år lång och bedrivs på heltid - dagtid.

Studerande Produktionsutveckling

Underhållstekniker - el och automation - Helfart/dagtid

Underhållstekniker - el och automation är en heltidsutbildning på 420 YH-poäng som läses under två år och innefattar bland annat kurser i automation, elektronik, underhåll, mekanik och programmering. Industrin skriker efter utbildad personal inom underhåll och den kompetens du får efter avslutad utbildning gör dig mycket eftertraktad på arbetsmarknaden.

Studerande Underhållstekniker - el och automation

Produktionslogistik - Distans/halvfart

Vi gör det möjligt för dig som idag arbetar inom industrin att kombinera jobb och studier. Produktionslogistik 200 YH-poäng är utbildningen som riktar sig till dig som vill läsa på kvällstid och på distans, i lägre takt och som dessutom vill kombinera mångårig erfarenhet från industrin med teoretiska studier.

Digitaliseringsledare - smart industri - Distans/halvfart

(Ny utbildning hösten 2020)

Digitaliseringledare - smart industri 200 YH-poäng är utbildningen för dig som är tekniker idag eller har arbets­livs­er­fa­renhet inom en tvärfunk­tionell roll i industrin och vill kompe­tens­ut­veckla dig inom det absolut senaste i smart industri! 

Ansök redan idag!

Våra utbildningar startar september 2020 och sista ansökningsdag är 1 maj.


För mer information om Göteborgs Tekniska College, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Göteborgs Tekniska College

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Ledarskap / Organisation

Teknik

   Produktionsledning
   Industri

Hitta till utbildaren

Göteborgs Tekniska College

Personalvägen
405 31 Göteborg

Tel: 0708-58 19 81
www.goteborgstekniskacollege.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Younes Fergal
(5)
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Göteborgs Tekniska College, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.