Visa studentum.se som: Mobil

Medicinsk Aromaterapi - Raindrop Technique

Göteborgs Massageskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
London, Sälen, Torrevieja, Örnsköldsvik
1 dag
Heltid
Icke studiemedelsberättigad

Medicinsk Aromaterapi - Raindrop Technique

Medicinsk Aromaterapi - Raindrop Technique

Raindrop Technique - Aromaterapi för rygg och nacke

Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Kärt barn har många namn. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem.

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden. De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Kursen omfattar en enda dag kl. 10.30-16.30. Och man kan börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om man arbetar professionellt eller om man bara vill behandla och hjälpa sina närstående. När man gör egna behandlingar så går det åt eteriska oljor som kostar ungefär 45 kr per behandling.

För mer information om Medicinsk Aromaterapi - Raindrop Technique, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att utbilda sig i Raindrop Technique skall man ha fyllt 18 år eller också så kan man gå tillsammans med någon som har fyllt 18 år. Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen. Man lär sig hela behandlingen på en enda dag.

Mer information hittar du på skolans hemsida massage.skola.ws.

Examen & Intyg

Utbildningen berättigar till svenskt och internationellt diplom. Ett diplom får du efter godkänd utbildning.

Kostnader

Om man vill läsa vidare efter att ha gått kursen i Raindrop Technique hos oss så får man 1 000 kr rabatt på våra 1-, 2- och 3-veckorsutbildningar i aromaterapi och till aromaterapeut.

Göteborgs Massageskola

Göteborgs Massageskola

Göteborgs massageskola 

Göteborgs Massageskola erbjuder utbildningar i sina lokaler i Kärna utanför Göteborg. De håller även interna kurser för företag och organisationer över hela landet. Skolans rektor, Olof Liljeström, har drivit skolan sedan 1999. Läs mer om de olika utbildningarna från Göteborgs Massageskola...


Läs mer om Göteborgs Massageskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Medicinsk Aromaterapi - Raindrop Technique

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Göteborgs Massageskola

Sjöhåla 150
442 71 Kärna

Tel: 0303- 22 65 69
Mobil 070-66 11 355
www.massage.skola.ws


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Medicinsk Aromaterapi - Raindrop Technique från Göteborgs Massageskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(2,5)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner