Visa studentum.se som: Mobil

Edströmska

Edströmska Vuxenutbildning

Edströmska Vuxenutbildning är ett fordonstekniskt center där ungdomar, vuxna och företag arbetar tillsammans. Skolan erbjuder utbildningar som efterfrågas av företagen i regionen och du kan bli bland annat lastbilschaufför, anläggningsförare eller busschaufför med mera. Edströmska Vuxenutbildning är en spännande och ovanlig skola. Inte minst tack vare det unika samarbetet med näringslivet. Det innebär att skolan kan erbjuda intressanta och framtidsinriktade utbildningar och kurser. All undervisning sker dessutom i nya och moderna lokaler. Inom vuxenutbildningen studerar cirka 100 personer.

Edströmska Vuxenutbildning finns det tre former av utbildningar som riktar sig till vuxna:

  • kommunal vuxenutbildning
  • uppdragsutbildningar

Kommunal vuxenutbildning kan vem som helst i Sverige söka till men man ansöker genom sin hemkommun. Det är din hemkommun som avgör om de upphandlar utbildningen av Västerås. Utbildningar inom kommunal vuxenutbildning är: anläggning/maskinförare, yrkesförare och bussförare.

Uppdragsutbildningar beställs av tex kommun, Länsarbetsnämnd eller företag. Privatpersoner kan ej upphandla utbildningar. Edströmska har utbildningar inom sina kompetensområden.

Validering

Utbildningstiden varierar utifrån den sökandes förkunskaper. Edströmska Vuxenutbildning arbetar med validering. Det innebär att de studerandes tidigare kunskaper inom utbildningsområdet tas till vara och kursen startar utifrån den nivå man befinner sig på.


För mer information om Västerås - Edströmska Vuxenutbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yh-utbildning
Teknik Ort
Flygtekniker Västerås
Komvux- & vuxenutbildning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Fordon / Transport
Anläggning Västerås
Bussförarutbildning Västerås
Yrkesförare Västerås

Visa alla

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Västerås - Edströmska Vuxenutbildning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Västerås - Edströmska Vuxenutbildning

Eskadervägen 24
721 87 Västerås

Tel: Växel: 021-39 75 02 Studievägledare: 021 - 39 75 71
skola.vasteras.se

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 3 recensioner.

Maria
(4)
Bra planerad utbildning för oss som gick utbildningen, genom att ha både teori och praktik med eleverna som gick fordonslinjen på skolan. Bra områden att övningsköra i. Kände mig "redo" att börja med arbetet som trafiklärare efter avslutad utbildning.
Kim Strandell
(4)
Jag har gått två utbildningar på Edströmska MFT och tycker att det är en bra skola med duktiga lärare. Jag har förhoppningar om att få gå en tredje utbildning där. nu har jag gått Maskinförarutbildning på gymnasienivå och yrkesförarutbildning på en påbyggnadsutbildning. Nu hade jag tänkt söka bussförarutbildningen.
Anonym
(4)
Jag har studerat på edströmska och jag har aldrig haft bättre lärare än där, skön stämning med fräscha lokaler och modern teknik. Lärare som verkligen vet vad dom talar om och som vågar bjuda på sig själv. Kan inte ge annat än högsta betyg för det.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Västerås - Edströmska Vuxenutbildning, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 3 recensioner.