Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Västerås - Edströmska Vuxenutbildning

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 4 recensioner.

Marianne
(5)
Väldigt bra utbildning där du lär dig väldigt mycket mer än om du går på en trafikskola, väldigt bra att ha teori och sedan gå ut och titta på riktigt var saker sitter och hur allt fungerar. Bra upplägg med teori, övningskörning, praktik. Bra kunniga lärare som jobbat som chaufförer innan och vet hur det går till i verkligheten. Jag rekommendera...
Visa mer
Maria
(4)
Bra planerad utbildning för oss som gick utbildningen, genom att ha både teori och praktik med eleverna som gick fordonslinjen på skolan. Bra områden att övningsköra i. Kände mig "redo" att börja med arbetet som trafiklärare efter avslutad utbildning.
Kim Strandell
(4)
Jag har gått två utbildningar på Edströmska MFT och tycker att det är en bra skola med duktiga lärare. Jag har förhoppningar om att få gå en tredje utbildning där. nu har jag gått Maskinförarutbildning på gymnasienivå och yrkesförarutbildning på en påbyggnadsutbildning. Nu hade jag tänkt söka bussförarutbildningen.
Anonym
(4)
Jag har studerat på edströmska och jag har aldrig haft bättre lärare än där, skön stämning med fräscha lokaler och modern teknik. Lärare som verkligen vet vad dom talar om och som vågar bjuda på sig själv. Kan inte ge annat än högsta betyg för det.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in