Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

plugga till PT

EBT Academy erbjuder en heltäckande PT-utbildning med ett holistiskt arbetssätt. Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, atleter, beteendevetare och marknadsföringsexperter – allt för att ge dig bästa möjliga start på din karriär.

Förutom en stabil, evidensbaserad PT-utbildning med heltäckande utbildning i kost, träning och fysiologi lär du dig om de psykologiska mekanismer som ligger bakom nyckeln till långvarig förändring och långsiktiga resultat. Du lär dig att lära dina kunder hur de skapar nya vanor på riktigt.

Dessutom får du lära dig hur du bäst marknadsför dig som PT – allt för att du som nyutbildad ska ha de bästa verktygen med dig ut i arbetslivet.


För mer information om EBT Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med EBT Academy

Varför välja EBT Academy?

TVÄRPROFESSIONELLT

Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, beteendevetare, atleter och marknadsföringsexperter med hållbar träning och livsstil som drivkraft.

FÅ KLIENTER DIREKT

Marknadens mest kompletta PT-utbildning med en holistisk syn på kost och träning.

TRÄNINGSPSYKOLOGISKA ASPEKTER

Den enda utbildningen som ger dig kunskaper i träningspsykologi och beteendeförändring för långvariga resultat.

VERKTYG FÖR FRAMGÅNG

Under den 200 timmar långa lärarledda utbildningen får du alla de verktyg du och dina klienter behöver för att bli framgångsrika.

INDIVIDFOKUSERAD UTBILDNING

Vi arbetare individfokuserat och har därför ett begränsat antal platser per utbildningstillfälle. På så sätt upprätthåller vi en hög kvalité och försäkrar oss om att du som elev känner dig trygg och får det stöd du behöver.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Idrott / Sport
Personlig tränare Utbildningsform Längd Ort
PT-utbildning Klassrum 9 veckor Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: EBT Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EBT Academy

Mölledalsgatan 65
21240 Malmö

Mobil 073 -365 59 27
www.ebtacademy.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Karam
It's not just a PT course rather a complete fitness, health, psychology and nutrition academy, that is science based and given by specialists in each field, to give you the exact knowledge you need to know in order to become a real trainer who knows what is he teaching and the optimal way to achieve any result that clients are seeking. One th...
Visa mer
Therese Nilsson
Grym kurs med grymma, inspirerande och tålmodiga lärare! Jag rekommenderar detta verkligen! Det finns ingen tvekan om att detta är en kurs av högsta klass. Go for it!
Kim Kaffashpour
En utbildning som gav mig mycket verktyg. Praktiska och teoretiska lektioner där lärarna gav sitt allt för att vi elever skulle kunna vara de bästa på marknaden! Super nöjd med allt! Väldigt bra med en mindre grupp elever, som gjorde att alla vi elever var i fokus.
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från EBT Academy, fyll i följande uppgifter: