Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av EBT Academy

Snittbetyg: 5

Baseras på 15 recensioner.

Endrit
Professionellt från början till slut. Lärarna brinner för vad dem gör. Tillgängliga, lyhörda och kompetenta. Jag har fått dem bästa förutsättningarna för att lyckas som personlig tränare och det tackar jag Ebt academy för!
Jonathan
Härlig stämning och underbara lärare, kan bara rekommendera. Smidigt upplägg som passar mig perfekt med praktiska dagar helgtid. +++++
Jonas
En utbildning med genomgående bra struktur, engagerade lärare och tillgänglighet. Kvalitetsstämpel!
Ine
Har blivit en bättre fysioterapeut av att gå denna utbildning! Mycket användbar kunskap både i jobbsammanhang och för egen del. Genomgående hög kvalité med tillgängliga, kvalificerade och engagerade lärare.
Sandra
Det som gjorde att jag valde just denna PT- utbildning är att den är evidensbaserad och skapad av proffs. Lärarna har mycket bred kompetens och är väldigt pedagogiska. Man får mycket stöd under utbildningens gång samt att det är enkelt att lära sig materialet med deras digitala plattform.
Sumaia
Rekommenderar starkt! Vilken lärorik resa och vilken utveckling man gör tillsammans med EBT-Academy! Hög kvalité med tillgängliga och kvalificerade lärare. Roligt men också utmanande! :D Tack EBT!
Sanna Presits
Professionella lärare i alla områdena, väldigt pedagogiska och hjälpsamma. Det märks att de alla brinner för detta och älskar vad de gör, vilket smittar av sig på eleverna!
Petra
Gick utbildningen 2021. Över mina förväntningar gällande både innehåll och lärare. Otroligt bra utbildning med kompetenta, pedagogiska och engagerade lärare som stöttar, svarar på frågor och hjälper till både under och efter utbildningen. Kan varmt rekommendera att gå denna utbildning.
Viettu Nguyen
Deltog utbildningen 2021 på plats i Göteborg. Utbildningen är så mycket givande, mycket kul och personligt så tycker jag efter 4 veckor av utbildningen så är det redan värd så mycket som utbildningens kostnad. Resten av utbildningen är bara gratis att hämta så så mycket man kan.
Andreas
Lärorik utbildning, bra upplägg med engagerade och pedagogiska lärare. Otroligt snabb respons på frågor och önskemål. Rekommenderar alla som vill öka sin förståelse för träning, hälsa och kost att gå denna utbildning. Värt varenda krona.
Andreas Kommentar:
Tack!
Karam
It's not just a PT course rather a complete fitness, health, psychology and nutrition academy, that is science based and given by specialists in each field, to give you the exact knowledge you need to know in order to become a real trainer who knows what is he teaching and the optimal way to achieve any result that clients are seeking. One th...
Visa mer
Therese Nilsson
Grym kurs med grymma, inspirerande och tålmodiga lärare! Jag rekommenderar detta verkligen! Det finns ingen tvekan om att detta är en kurs av högsta klass. Go for it!
Kim Kaffashpour
En utbildning som gav mig mycket verktyg. Praktiska och teoretiska lektioner där lärarna gav sitt allt för att vi elever skulle kunna vara de bästa på marknaden! Super nöjd med allt! Väldigt bra med en mindre grupp elever, som gjorde att alla vi elever var i fokus.
Therese Hansson
Jag vill tacka lärarna för deras engagemang och fulla stöd i utbildningen. Varje elev i gruppen fick personlig rådgivning och ni tog er tid att förklara och intresserade er i våra frågor. Ni visade verkligen att ni brydde er om att göra oss till de bästa PTs! Jag kan med trygghet börja jobba som PT nu och vet att jag alltid kan återkomma med f...
Visa mer
Orhan Halilovic
EBT Academys vetenskapliga PT-utbildning har varit en fantastiskt lärorik upplevelse. Jag rekommenderar den till alla! Ali har lärt ut på ett mycket bra sätt, varit pedagogisk och tydlig. Han inkluderade alla i gruppen, pusha till diskussion och såg till att alla förstod. Biceps-Isak är duktig på det han gör och ger mig mer motivation att tävla....
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in