Visa studentum.se som: Mobil

Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry

César Ritz Colleges
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Brig
1 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Apr, Okt - varje år - Brig

Videoreportage

Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry

Världsledande utbildning som får dig att sticka ut

De akademiska programmen som erbjuds baseras på César Ritz Colleges Switzerland filosofier och värderingar, vilket möjliggör för studenterna att uppnå samma kvaliteter. Masterprogrammet omfattar turism, hospitality och entreprenörskap. Programmet är validerat av University of Derby (UK).

Programmet kombinerar omfattande akademisk utbildning såväl som praktisk erfarenhet i form av internships, framtagna för att ge en exceptionell förståelse för hospitality och ge en bred praktisk erfarenhet.

Du kommer både att se och verkligen känna César Ritz egna motto när han myntade frasen ”kunden har alltid rätt”!

Framgångsrikt och innovativt

Med programmet Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry, kommer du att uppnå djup förståelse för att utforska innovativa affärsmöjligheter och bibehålla en hållbar och framgångsrik verksamhet.

Masterexamen - 1 år med 6 månaders praktik

En masterexamen från César Ritz Colleges Switzerland ger studenten den där extra spetsen som behövs för att nå den absoluta toppen. Programmet är en modern masters som drivs tillsammans med University of Derby i England. Studenterna kommer bli mycket väl förbereda att dels anta chefspositioner men även hantera de nutida utmaningarna i stora globala företag.

För mer information om Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja César Ritz Colleges?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Bostadsgaranti

Ansökan och behörighet

Antagningskriterier:

  • Kandidatexamen
  • Engelskanivå motsvarande TOEFL iBT 80 eller IELTS 6.0
  • Motivationsbrev på engelska
  • CV på engelska
  • Kopia på giltigt pass

Ansökan 

Kontakta skolan för att ansöka.

Examen, diplom m.m.

Masterexamen.

Kostnader

Samtliga utbildningar inom SEG-Swiss Education Group är CSN berättigade och man kan få studielån, merkostnadslån samt studiebidrag för samtliga studieveckor, inklusive praktikterminen. I avgiften ingår skolavgift, boende, mat, skoluniform, försäkring etc. Det enda man behöver utöver detta är fickpengar.

Varje student är unik och möjligheten att finansiera sina studier skiljer sig åt från fall till fall. Under vårt inledande studierådgivningsmöte går vi igenom hur andra elever har finansierat sina studier och ser hur just du kan finansiera dina.

Reportage

Lyxliv, vinprovningskurser och andra fördelar med att studera hospitality i Schweiz – läs Daniels berättelse

Den här veckan fick vi chansen att träffa Daniel – en dansk student från Swiss Education Group, som just nu avslutar sina studier på César Ritz Colleges Switzerland. I den här intervjun förklarar Daniel den spännande världen med tävlingar, ger ett insiderperspektiv på hur det är att bo och studera i Schweiz, samt delar med sig av hemligheten hur man säljer en flaska vin för 4500 dollar. Läs hela intervjun för att få veta mer om hans historia.Planerar att öppna sitt eget hotell efter hospitality-studier vid César Ritz Colleges. Intervju med en dansk student

Den här veckan träffade vi Mette, en engagerad och livlig dansk student med en passion för hospitality. Mette är nu ordförande för César Ritz Colleges studentambassadörsforum och vill en dag öppna ett eget hotell. I den här intervjun berättar Mette om sitt program för internationell affärsverksamhet inom hotell- och turismmanagement, livet på Le Bouveret och sina framtidsplaner.César Ritz Colleges

César Ritz Colleges Switzerland - En framtid inom hotel management

Är du intresserad av hotell management och turism? Och att ha världen som din arbetsplats? Och en studietid fylld med upplevelser? Sök till César Ritz Colleges Switzerland - Skolan som utbildar framtidens hotellchefer i hotel management med inriktning på turism...


Läs mer om César Ritz Colleges och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till César Ritz Colleges

César Ritz Colleges

Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 9 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry från César Ritz Colleges, fyll i följande uppgifter: