Yrkesutbildning utomlands - Forum

2018-01-11 15:39   Welltours Educations
Är det dags för en ny karriär utomlands?
Intresset för att studera, bo och arbeta utomlands växer så att det knakar för varje år som går.
Welltours Educations erbjuder populära och intensiva yrkesutbildningar på Gran Canaria till massör: http://welltours.se/massageutbildning/ och till idrottsmassör och spaterapeut.

Som enda utbildare på denna marknad så kan man också erbjuda ett urval av sina elever en säsongsanställning efter avslutad och godkänd kurs. Här finns alltså möjligheten att skaffa sig både en ny yrkesutbildning utomlands och ett arbete, två flugor i en smäll alltså. Gran Canarias härliga klimat får man på köpet.

I övrigt så krävs inga förhandskunskaper, du behöver dock vara 18 år fyllda. Alla kan ansöka, ung som äldre och man är självklart välkommen in med sin ansökan även om man inte önskar arbeta hos Welltours efter avslutad utbildning. Utbildningen har du med dig i bagaget oavsett vart du än önskar bo och arbeta i framtiden.

För alla intresserade: Nu finns vårens och höstens kursdatum/priser uppe på Welltours hemsida. Du läser mera på: welltours.se/yrkesutbildning

Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀