Visa studentum.se som: Mobil

veterinärutbildning - Forum

2011-11-20 21:42   rebecca

Hejsan!
Jag håller på att plugga upp betyg på komvux och tänkte söka veterinärskola nästa år. Men nu är jag lite i valet och kvalet var jag vill plugga. Är sjukt sugen på England/Skottland eller Australien. Men kan även tänka mig Ungern eller Tjeckien. Jag skulle jättegärna vilja komma i kontakt med nån som studerar/ska studera i något av dessa länder. Kanske kan ni ge mig lite info och hjälpa mig att bestämma mig.. :)

Med vänlig hälsning

Rebecca


RE: veterinärutbildning
2011-12-31 13:38   Anna

Hej,

jag funderade också på det och kollade upp lite utbildningar i Östeuropa, bl.a. Slovakien (universitet i Kosice) och Tjeckien (universitet i Brno). De har ett helt annat antagningssystem. För att komma in gör man ett antagningsprov i biologi och kemi. Biologidelen verkade inte så svår men kemidelen verkade va rätt så krävande (fick se exempel på frågor från gamla prov). De går alltså inte på slutbetyg.

Mvh

Anna


Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in