Visa studentum.se som: Mobil

läkare-köpenhamn - Forum

2009-05-14 09:56   Dn
Hej! det är så att jag fick hem ett brev från köpenhamn, angående att jag inte har skickat med ett motiveringsbrev i ansökan. tydligen så ska det vara på ett särskilt papper som de har lagt ut på hemsidan. Jag fattar inte riktigt då det inte fanns något sådant när jag skickade iväg mina papper eller så måste jag ha missat det. jag har dock skickat med ett personligt brev där jag har skrivit mina arbetserfarenheter och vad jag har läst etc och motiverat till varför jag vill satsa på läkaryrket osv. hur som helst jag gick in på hemsidan och kollade upp det där står det exakt vad man ska ha me i motiveringsbrevet men jag har ej fattat exakt vad det står, så jag undrar om det är nån som vet exakt vad det står????? Mvh Dn /tacksam för svar

RE: läkare-köpenhamn
2009-05-19 20:54   Malin
Det ska finna på Köpenhams hemsida under specifika krav för läkarprogramet. Det är ett speciellt utformat schema där det står vad du ska ha med o.s.v. Det ska vara kodat med ditt CPR nr, så inga uppgifter ska vara med om som kan "röja" vem du är. Gå in på hemsidan igen och titta under vilka specifika krav som gäller! Lycka till!

RE: läkare-köpenhamn
2009-05-20 17:36   Dn
Hej! okej. gäller detta även läkarutbildningen i Århus. Mvh Dn

Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in