Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Eötvös Loránd University // Psykolog - Forum

2018-07-22 14:16   Josef

Hej! Jag är väldigt sugen på att dra och plugga i Budapest, Eötvös lorand universitet, i psykologiprogrammet för internationella studenter. p.g.a. att socialstyrelsen inte på förhand kan säga om man får en legitimerad utbildning skulle jag gärna vilja veta om det är någon som har studerat där och nu jobbar här i Sverige? Jag skulle gärna vilja veta mer om skolan och utbildningen. Är lärarnas uttal på engelska bra eller har man svårt att förstår dem? hur lång är Psykologi utbildningen? hur får man tag på boende/ vad kan det kosta att hyra? Gärna så mycket info som möjligt angående Eötvös lorand! Jag uppskattar all hjälp jag kan få, tack på förhand!


Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in