Visa studentum.se som: Mobil

2 PLATSER LEDIGA I PERFEKT LÄGENHET MED PERFEKT LÄGE I LOS ANGELES! - Forum

2010-11-14 22:00   Frida

Hej! Jag bor just nu i Los Angeles och pluggar på Santa Monica College och har gjort så under hela hösten. Jag har nu bestämt mig för att inte fortsätta några studier här till våren och söker därför en person som skulle vilja ta över min plats i vår fina lägenhet. (En av mina roomiesar ska också åka hem, så det finns 2 platser lediga..)

Vi bor mitt emot UCLA i Westwood som är ett supermysigt 'village' - som ett mini-Beverly Hills skulle man kunna säg. Har lite klädesaffärer i närheten och även en mataffär som har öppet dygnet runt. Det tar 5 min till Beverly Hills, 20 min till Hollywood och ca 30 min till skolan med bussen. Lägenheten har 2 sovrum och 2 toaletter. Eftersom en av oss bor kvar (vi bor tre st här nu) så kommer de två nya som tar våra platser att få dela rum.

Hör av dig/er vid intresse så mailar jag mer info och bilder på lägenheten! :)
Hälsningar Frida - friida18@hotmail.com


Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in