Visa studentum.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Tips om du vill bo en tid i Barcelona! - Forum

2019-03-19 12:48   Alice_S

Hej alla fina globetrotters! Jag avslutar snart en spanskakurs på 24 veckor på språkskolan Speakeasy i Barcelona. Innan jag började här funderade jag på olika sätt att ta mig ut i världen (Spanien lockade framför allt), sökte lite jobb som alla visade sig vara telefonförsäljningsjobb, pyramid-jobb, eller jobb där man måste kunna bra spanska. Pratade sen med en bekant som hade pluggat spanska i Barcelona på denna skola och kände direkt att jag hittat rätt. Kunde slappna av och bara fokusera på att lära mig spanska i och med att jag fick Csn bidrag och lån som jag kunde leva på. Lärarna är jätteduktiga och man lär sig snabbt (om man lägger manken till ;-)). Nu är jag redo att ge mig ut på arbetsmarknaden efter att ha njutit i ett halvår. Så ett tips till alla äventyrsugna- lär er ett nytt språk på en språkskola!


Hitta utbildningar inom kategorin
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in