Engelska - Forum

2007-10-18 16:22   Astrid
Tar studenten till våren och skulle väldigt gärna åka till England och plugga engelska. Hade tänkt ta något av Cambridge certifikaten och kanske kombinera det med någon kurs vid ett engelskt universitet. Hur går man till väga och vart kan man hitta mer information? Har försökt ta upp problemet med våran syo men hon har fullt upp med att hjälpa niorna välja gymnasium (hur nu det kan vara viktigare).

RE: Engelska
2009-03-31 16:27   språkresa och universitetsstudeir
Svaret kommer troligtvis för sent men för alla andra som är intresserade.. Om man vill kombinera språkstudier med universitetsstudier rekommenderar jag er att kontakta en språkresearrangör som även erbjuder universitetsstudier för att få information om hur man ska gå tillväga. För en lista på språkresearrangörer, gör en sökning hör på studentum. Genom att göra en intresseanmälan på arrangörernas sidor kan ni be om att få material hemskickat eller att de kontaktar er. Lycka till!

Hitta utbildningar inom kategorin
Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀