boende los angeles - Forum

2005-03-30 14:57   nina
Vi är två norrländska tjejer, 25 och 28, från som desperat söker efter boende i los angeles i juli-05, inneboende eller vad som helst som är billigt.Please help!!!!!!

re: boende los angeles
2005-04-22 17:32   tusse
Hej!! Har varit i Los Angeles flera gånger de senaste åren!! Är ju ganska stort så boende måste planeras lite efter vad man skall göra. Har man tillgång till bil(nästan ett måste i LA) är det ganska lätt att hitta billigt boende! Vi bodde i en månad på ett hotel som heter Hermosa! Ligger väldigt fint, ganska nära strandpromenaden. Hotelet ligger på pacific highway och gränsar till sepulveda boulevard. Dessa två vägar tar er antingen till San Diego eller andra turistattraktioner såsom disneyland. Ganska nära är det till venice beach och st monica blvd..Tips för att få billigt boende är att hyra en bil och åka ut till "kranskommunerna" och leta. Testa Irvine, manhattan beach, lakewood eller varför inte orange county, inte de mest glamorösa ställena men man har nära till både shopping och fina stränder. Man har dock ca 1,5h bilfärd till hollywood och ca 1h till LAX. Desutom är dessa områdena ganska så säkra. Möjligtvis ska man vara lite försiktig i lakewood men man kan nog hitta det bästa boendet i förhållande till priset här. Akta er dock för compton och downtown, Här är det mycket farligt för turister. Har även bott på holiday inn i orange county. Detta gränsar till long beach som förövrigt har ganska dålig "reputation" men tyckte inte att det var några problem alls. Man har härifrån ganska nära (10min)! till newport och huntington beach som är några av världens bästa surf och bad stränder. Annars finns de strandnära orterna men där är det lite dyrare, typ Rehdondo beach. marina del ray,paolos verdes eller malibu. Tips på hotel som varierar i pris: 1.Bevonshire Lodge motel, billigt familjeägt med pool. nära hollywood. telefon:213-9366154. 2,Sharan Motor hotel. ligger på sunset boulevard och är ett ganska billigt motel som ligger nära allt.Pool och gratis parkering.Telefon:213-9366154. Mitt tips blir dock hotel carmel. Detta ligger vid piren i santa monica, nära till uteliv och strand.Alltid mycket folk vid strandet. Gediget och mysigt. GAnska små,men prisvärda rum.Tel:3104512469. Glöm inte landskod!! Lycka till!

Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀