Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Utbildningar i Norrköping

Upplev Norrköping!

Nyfiken på en av Östergötlands största städer? Då kan Norrköping är en dynamisk stad med förstklassiga kommunikationsmöjligheter och inte minst bostadsgaranti för studenter. Studera i Norrköping – hitta din utbildning nedan!
Visar 1-20 av 61 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 61 träffar
1
2
3
4

I Norrköping bor nära 90 000 invånare, varav cirka 6 000 av dessa är studenter. Staden är knutpunkt för flera stora vägar och tåg. Detta tillsammans med flyg och hamn gör Norrköping till en destination där många möten sker. Tåget till Stockholm tar endast 75 minuter och med bil via E4:an är du framme i huvudstaden efter 90 minuter. Flera nationella och internationella företag har valt Norrköping som bas för logistik och transport. Det är en dynamisk stad med mycket liv och rörelse, vilket innebär stora möjligheter för dig som student i Norrköping!

Norrköping

Studentlivet i Norrköping är nära sammankopplat med tvillingstaden Linköping. Norrköping marknadsförs ofta tillsammans med Linköping som ”den fjärde bostadsregionen”. Detta eftersom städerna tillsammans utgör den fjärde största stadsregionen i Sverige. Nära en halv miljon människor bor i regionen och tillväxten är stor. Satsningen på regionen påverkar även studentlivet på ett positivt sätt, då samarbete och framåtanda står i fokus.

Studentbostäder i Norrköping

Studentbostäderna i Norrköping utgörs främst av korridorboenden, kompletterade av ett mindre antal studentlägenheter. Studentbo erbjuder bostadsgaranti för studenter inom en månad. Över 60 studentbostäder är inrättade i ett av Sveriges äldsta bevarade vattentorn. I och med de rundade husväggarna blir den arkitektoniska lösningen spännande i rummen. I vattentornet finns också två av Norrköpings studentpubar, vilka har fått stå modell för en pub i Linköping. Om du skulle föredra att bo i en ”vanlig” lägenhet finns det även gott om hyresrätter i Norrköping.

Om du lockas av att studera i Norrköping kan du kika på länkarna här nedan. Där finner du en massa olika utbildningsformer som staden har att erbjuda. Prova också att använda vår söktjänst för att hitta ännu mer specifika sökningar. Lycka till med dina studier!

» Universitets- och högskoleutbildningar i Norrköping
» Yh-utbildningar i Norrköping
» Ky-utbildningar i Norrköping
» Yrkesutbildningar i Norrköping
» Komvux- och vuxenutbildningar i Norrköping

Jämför dina favoriter