Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? 🎓📚 Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna 4 biobiljetter! 🍿🎞️

Diplomutbildning: Konditor steg 3 Intensiv

Medborgarskolan
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
40 timmar
Deltid
Icke studiemedelsberättigad
11 195 SEK Momsfri
Klassrum
Startdatum: 2020-08-24 - Stockholm

Diplomutbildning: Konditor steg 3 Intensiv

I konditorutbildningen steg 3 finslipar du dina kunskaper i konditorköket ytterligare i bland annat råvarukunskap och komposition samt presentation av desserter och söta bakverk. Du övar på fler tekniker, beräkningar och får en större helhetsblick och känsla för trender inom det söta köket.
Du kan gå direkt till steg 3 från grundutbildningen, men det naturliga steget är att fortsätta med steg 2 först.

Denna kurs ger fördjupad insyn i konditor-/bagerivärlden och är en länk för vidare studier, praktik och arbete. Fokus ligger på de praktiska färdigheterna, men kursen innehåller också mer teoretiska delar som råvarukunskap, komposition av olika rätter, hygien, miljö och ekonomitänk på ett konditori.

Dagtid intensivt må-fr 24/8-28/8 kl. 9.30-15.30. Lektionerna börjar med genomgång av recept, råvaror och arbetsgång. Du går hem med härliga bakverk efter varje tillfälle.

Ledare är Nik-Annika Märak. Nik är utbildad till både konditor och kock vid Matpedagogerna AB. Hon har lång erfarenhet från restaurang, cateringverksamhet, café, hemkunskapsundervisning på gymnasienivå och matlagning för tv-team. Nik har bakat i bagarstugan och ansvarat för samevistet på Skansen. Hon är också medlem i Eldrimners branschråd för bröd. Nik driver en lång rad mat- och chokladprojekt - ofta med samisk anknytning. Hon har också hållit i många korta kurser i bak och choklad för Medborgarskolan.

För mer information om Diplomutbildning: Konditor steg 3 Intensiv, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

Deltagaravgift: 9 995 kr

Materialavgift: 1 200 kr

Summa: 11 195 kr

Anmälningsavgift 1 000 kr faktureras i samband med anmälan.

Delbetalning: Som privatperson får du delbetala tre gånger utan extra kostnad, vänligen ange önskemålet i meddelande-fältet vid bokning.

Behöver du ta lån för att finansiera avgiften? Välkommen in på Human Finans hemsida för mer information om förmånliga studielån.

Medborgarskolan

Medborgarskolan

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolans diplomutbildningar En diplomutbildning på Medborgarskolan kan vara början till en ny karriär. En diplomutbildning är en yrkesutbildning där du får ett diplom som bevis på vad du lärt dig. Diplomutbildningen vänder sig till dig som vill...


Läs mer om Medborgarskolan och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning: Konditor steg 3 Intensiv

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Box 19193
104 32 Stockholm

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Diplomutbildning: Konditor steg 3 Intensiv från Medborgarskolan, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: