Yrkesutbildning

Bartenderutbildning 2 Veckor

Längd
2 veckor
Utbildningstakt
Deltid
Språk
Svenska
Längd
2 veckor
Utbildningstakt
Deltid
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen 👍

Bartenderutbildning 2 Veckor

Bartenderutbildning

Malmö Bartenderskola

Redo för yrket med MBS!

Utbildningen på MBS kommer ta dig genom alla nödvändiga områden för att du ska vara redo för att jobba som bartender både i Sverige eller utomlands. MBS hjälper dig dessutom att söka praktik och efter utbildningen får du även hjälp att söka jobb både om du vill stanna i Malmö eller söka dig till Köpenhamn. Du är garanterad praktikplats på Stortorget i Malmö. 

Komplett bartenderutbildning

Övning ger färdighet! Hos MBS kommer du få arbeta vid specialbyggda barstationer varje dag och lära dig skapa upp till 75 cocktails. Utöver att du kommer få lära dig de mest populära drinkar kommer du även få kunskap i mixologi. Det ger dig möjlighet att skapa egna drinkar. Vi är unika då vinskola, rollspel, praktik och studiebesök på systemet ingår. Utbildningen är certifierande. 

Utbildningen till bartender pågår under 2 veckor och under den tiden kommer du få möjlighet att göra lika många cocktails som en vanlig bartender gör under 3 månader. Efter du avslutat din bartenderkurs hos MBS kommer du att känna dig som hemma vid vilken bar som helst, över hela världen! Skulle du behöva ett boende? Inga problem, vi har en företagslägenhet att hyra ut i toppskick!

Boende i Malmö

Under din vistelse med MBS Malmö kommer du att bo i vår studentlägenhet. Det har ett idealiskt läge i hjärtat av Malmö, nära centralstationen och MBS bartenderskola i det livliga området Malmö Central. Allt du behöver finns precis utanför dörren; affärer, restauranger, parker, museum och nattklubbar. Du har tillgång till lägenheten själv.

Vi hjälper med regelbundna evenemang, en restaurang och till och med en bar! Studentlägenheten ligger en kort promenad på 10 minuter ,eller en snabb cykeltur på 5 minuter, från vår skola i Malmö. Du kommer att hitta flera ställen där du kan få i dig en god frukost på väg till skolan, och det finns flera prisvärda restauranger i området. Det finns buss och tåg i närheten så att du lätt kan ta dig runt i staden.

​Boendet kostar 3750kr / 2 Veckor. 

El/internet och tillgång till tvättmaskin ingår. Kök finns i varje rum.


Därför väljer du Malmö Bartenderskola

På MBS tror vi stenhårt på att ha kul medan man lär sig. Hos MBS kommer du inte sitta vid en skolbänk och memorera cocktailrecept hela dagarna, du kommer stå bakom våra toppmoderna barstationer och göra drinkar, delta i roliga aktiviteter och ha kul med dina kurskompisar och instruktörer. Vi skapar en autentisk barmiljö med musik och beställningar som strömmar in för att förbereda dig fullt ut på en karriär inom barbranschen.

Genom vår unika bartenderutbildning och praktiska metoder kommer du att få ett vinnande självförtroende och stjärnkvalitet som gör att du sticker ut från mängden. Efter kursen kommer du att vara fullt förberedd för en rolig och social karriär som bartender, var som helst i världen.

En unik bartenderutbildning

På MBS tror vi stenhårt på att ha kul medan man lär sig. Hos MBS kommer du inte sitta vid en skolbänk och memorera cocktailrecept hela dagarna, du kommer stå bakom våra toppmoderna barstationer och göra drinkar, delta i roliga aktiviteter och ha kul med dina kurskompisar och instruktörer. Vi skapar en autentisk barmiljö med musik och beställningar som strömmar in för att förbereda dig fullt ut på en karriär inom barbranschen. Genom vår unika bartenderutbildning och praktiska metoder kommer du att få ett vinnande självförtroende och stjärnkvalitet som gör att du sticker ut från mängden. Efter kursen kommer du att vara fullt förberedd för en rolig och social karriär som bartender, var som helst i världen.

Om läraren

Vi är stolta att ha vår huvudinstruktör Andreas Svensson på plats då han har tio års erfarenhet som cocktailbartender på över 30 arbetsplatser i tre olika länder. På vår facebook sida Malmö Bartenderskola kan du se de goda betygen vi har fått från våra tidigare elever. 

Vad ingår i vår Bartenderutbildning:

1. Utbildningsbok - 150 sidor väldesignad bartenderbok
2. Cocktail App med 75 Cocktails
3. Anteckningshäfte, Penna, Markeringspenna
4. Bartendertröja
5. Flairing lektioner
6. En sommelier utbildning inom vin och mat
7. En sommelier utbildning inom öl och mat
8. Studiebesök på Limhamns bryggeri för att se hur öl tillverkas
9. Utbildningsgaranti att du kommer kunna 75 cocktailrecept
(Vi tillämpar mycket repetition och interaktiva inlärningssätt. Hos oss får eleverna göra om drinkar de är osäkra på. Vi har även delprov efter halva utbildningen för säkra att alla kan.)
10. Praktik under två veckor på Green Lion in
11. En utbildning i hur man skriver cocktailmenyer
12. Jobbsökar kurs och praktiska exempel på hur man söker arbete
13. Mixologi - Tävlingar för att bli duktig på vilka smaker som passar ihop.
14. Speedtraining (Vi säkrar att du jobbar i rätt hastighet)
15. Shotskola
16. Restaurangskola
17. Bartendertekniker och utrustning
18. Öppna/Stänga en bar
19. Alkohollagar/Ordningslagen - Narkotika på krogen
20. Dekorationsskola - lär dig hur du gör rosor, månar och hjärta i drinkarna.
21. Träning med inbjudna gäster
22. Praktisk barträning
23. Likörprovningar
24. Cocktailtävling
25. Kundservice samt köhantering
26. Serveringstillstånd
27. Etikett som bartender
28. Spritteori - Få kunskaper om vodka, gin, rom, tequila, whiskey, konjak
29. Hygien
30. Baruppställning
31. Träning i de populäraste 75 cocktailsen
32. Ett internationellt erkänt Certifikat.

Pris: 2995 för en 2-veckors utbildning med examensmiddag, certifikat och praktik. Bok och app ingår och bartendertröja. Är du student? Då kostar det 2495 istället.

Tid: Måndag - Fredag 17-20 

Vi erbjuder flexibilitet, missar du en dag? Ingen fara då har du möjlighet att ta igen den kostnadsfritt med nästa klass. Många gånger har vi även morgonklasser 11-14. 

Studiebesök på skolan

Eleverna brukar boka in ett presentationsmöte där de får komma och testa på tre olika stationer. Elevbesök är 15:00 - 16:00 dagligen. 

Varmt välkomna, önskar utbildare Andreas Svensson och hela mbs!

För mer information om Malmö Bartenderskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

För mer information om Bartenderutbildning 2 Veckor , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

 Du ansöker enkelt via intresseanmälan här på stundentum

Examen & Intyg

Efter avslutad kurs kommer du att känna dig som hemma vid vilken bar som helst, över hela världen. Skulle det vara så att du är intresserad av att jobba vidare för MBS efter avslutad kurs bjuder vi gärna in dig till vår bemanningspool då vi bemannar flertalet krogar, restauranger och nattklubbar. 

Kostnader

Kampanj! Kostnaden för kursen är 7495kr inkl. moms.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bartenderutbildning 2 Veckor

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Malmö Bartenderskola
Stortorget 6
221 34 Malmö

Malmö Bartenderskola

Redo för yrket med MBS! Utbildningen på MBS kommer ta dig genom alla nödvändiga områden för att du ska vara redo för att jobba som bartender både i Sverige eller utomlands. MBS hjälper dig dessutom att söka praktik och efter...

Läs mer om Malmö Bartenderskola och visa alla utbildningar.

Highlights