Visa studentum.se som: Mobil

Bartenderutbildning 2 Veckor

Malmö Bartenderskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Malmö
2 veckor
Deltid
Icke studiemedelsberättigad
3 743,75 SEK inkl. moms
Svenska
Klassrum
Startdatum: 2020-12-14 11:00 - Malmö
Bartenderutbildning

Bartenderutbildning 2 Veckor

Bartenderutbildning

Bli bartender på två veckor!

Du kommer igenom de populäraste cocktailsen men också vodka, gin, rom, tequila, whiskey, vinskola, ölskola, serviceteknik, restaurangskola och cocktailbartending. Du kommer att få god kunskap inom mixologi. Efter avslutat kurs erbjuds du att gå med i vår bemanningsfirma och kommer vara redo att arbeta med en stor portion självsäkerhet som vi har utrustat dig med. MBS hjälper dig även att skaffa praktikplats antingen om du vill stanna i Malmö eller om du vill göra din praktik i Köpenhamn. 

Skillnaden på oss och många andra bartenderutbildningar är att vi arbetar mer praktiskt, vi besöker till exempel systembolaget och kör ett moment som heter live bar training där vi finjusterar varje steg du gör i baren. Vi är också up-to-date med vår bartenderkurs vilket innebär att vi inte fokuserar på information eller drinkar som inte är aktuella i dagsläget om du arbetar i branschen i Malmö stad. Vi har skalat ned på information du inte behöver och ökat bland annat serviceträningen där du inte bara får inblick i ditt eget arbete utan i restaurangens med.  

Ge bort en Bartenderutbildning i jul! Just nu finns våran fantastiskt roliga och praktiska Bartenderutbildning till kampanjpriset 2995kr! Den perfekta julklappen till dig själv eller någon du tycker om. 

För mer information om Bartenderutbildning 2 Veckor , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Du ansöker enkelt via hemsidan.

Examen & Intyg

Efter avslutad kurs kommer du att känna dig som hemma vid vilken bar som helst, över hela världen. Skulle det vara så att du är intresserad av att jobba vidare för MBS efter avslutad kurs bjuder vi gärna in dig till vår bemanningspool då vi bemannar flertalet krogar, restauranger och nattklubbar. 

Kostnader

Julkampanj! Kostnaden för kursen är 2995 kr inkl. moms.

Malmö Bartenderskola

Malmö Bartenderskola

Malmö Bartenderskola

Redo för yrket med MBS! Utbildningen på MBS kommer ta dig genom alla nödvändiga områden för att du ska vara redo för att jobba som bartender. MBS hjälper dig dessutom att söka praktik och efter utbildningen får du även hjälp...


Läs mer om Malmö Bartenderskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bartenderutbildning 2 Veckor

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Malmö Bartenderskola

Stortorget 6
221 34 Malmö

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bartenderutbildning 2 Veckor från Malmö Bartenderskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: