Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Masterutbildning i digital arkitektur och framtidsutveckling

Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Lund

Om utbildningen

Detta program rustar framtida arkitekter med insikter och färdigheter som gör det möjligt för dem att delta i utformningen av en ny framtid: att bli designers, kreatörer och förändringsmakare.

Studierna fokuserar på framväxande digitala designprocesser. Studenterna lär sig verktyg som programmering och parametrisk modellering och arbetar med digitala tillverkningsmetoder som 3D-utskrift och robotik. Programmet ges i nära samarbete med forskningslabben Biodigital matter och Robotlab vid LTH.

Genom ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt och research-by-design-metodik blir du en ansvarsfull, proaktiv och skicklig arkitekt. Betoningen på tvärvetenskap och innovation öppnar möjligheter för studenterna att arbeta som arkitekter i många typer av organisationer världen över.

Programmet ges på engelska. Läs mer om programmet på Lunds universitets engelska webbplats.

https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-TAAEF

Så ansöker du

Avlagd kandidatexamen i arkitektur eller motsvarande. En digital portfölj med egenhändigt utförda arbeten inom området som klart visar att den sökande har goda förutsättningar att kunna tillgodogöra sig utbildningen. Engelska 6.
Lunds universitet
Lund

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare,...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Highlights