Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Masterutbildning i arkitektur

Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Lund

Om utbildningen

Världen förändras snabbt och erbjuder därmed nya utmaningar för arkitekturen. Dessa utmaningar handlar om allt från förtätning av städer och hållbarhet till ny teknik och hur den påverkar hur vi utformar och bygger.

Lunds universitet, beläget i den dynamiska Köpenhamn-Malmö-regionen, är välkänt för sin kompetens och kunskap, och erbjuder fantastiska resurser för att studera dessa frågor i ett bredare sammanhang. 

Programmet kombinerar arkitektoniska designmetoder och best practice med avancerad forskning och utbildar därmed studenterna att bli högkvalificerade yrkesverksamma som är konkurrenskraftiga på en internationell nivå.

Undervisningen innehåller både teoretiska och praktiska projekt som som drivs i syftet att hitta framtidsfokuserade lösningar på verkliga problem. 

Programmet ges på engelska. Läs mer om programmet på Lunds universitets engelska webbplats.

https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-TAMAR

Så ansöker du

Avlagd kandidatexamen i arkitektur. En digital portfölj med egenhändigt utförda arbeten inom området som klart visar att den sökande har goda förutsättningar att kunna tillgodogöra sig utbildningen. Engelska 6.

Examen & Intyg

Masterexamen
Lunds universitet
Lund

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare,...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Highlights