BODYCOMBAT® Instruktör

Les Mills
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Göteborg, Stockholm
2 dagar
Heltid/deltid
3 000 - 3 750 SEK inkl. moms
Engelska
Kommande starter
Göteborg
2023-04-15 
2023-09-02 
Distans
2023-04-22 
2023-06-17  (Engelska)
Stockholm
2023-09-02 

BODYCOMBAT® Instruktör

Utbilda dig till BODYCOMBAT®-instruktör

Älskar du träning och brinner lite extra för kampsportinspirerad träning? Då är en grundutbildning i BODYCOMBAT® det rätta valet för dig!

BODYCOMBAT® är en kampsportsinspirerad konditionsträning för hela kroppen till inspirerande och drivande musik. Genom slag och sparkar stärker du din kropp samtidigt som det förbättrar din kondition och bålstyrka. Alla övningar utförs utan kroppskontakt.

Som BODYCOMBAT®-instruktör är det bra om du har erfarenhet av att utöva kampsportinspirerade rörelser samt är van vid intensiv konditionsträning.


Kursens upplägg
Under utbildningen, som finns både online och live, blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv.

Licensierad Les Mills-instruktör
Inom två månader efter att du blivit godkänd på utbildningen behöver du skicka in en licensfilm, för utvärdering och feedback. När du fått ”pass” på filmen är det dags att inta scenen som en Les Mills-instruktör. Du har även möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För mer information om BODYCOMBAT® Instruktör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Les Mills Bodycombatinstruktör

"Erik Norells intresse för träning och Les Mills koncept BODYCOMBAT® motiverade honom till att ta steget från deltagare på träningsgolvet till passionerad instruktör på scen. Det som började som ett roligt och utmanande träningsmål resulterade i en internationell instruktörslicens samt uppstarten till en karriär som gruppträningsansvarig på Fresh Fitness i Norrköping."

Läs mer om Erik här!Ansökan och behörighet

Utbildningen kräver inga förkunskaper, men det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande. Därför bör du vara i god form och har erfarenhet av den typ av träning som du vill börja instruera i.

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen får du en licens som är internationell. Som Les Mills-instruktör kan du söka jobb på över 20 000 träningsanläggningar i över 100 länder.

Kostnader

25% studentrabatt med koden STUDENT25: 3750 SEK
Ordinarie pris: 5000 SEK. 

Les Mills

Välkommen till Les Mills!

Att skapa livsförändrade träningsupplevelser för människor världen över kan också bli en del av din vardag. Genom att utbilda dig till instruktör i något av Les Mills olika träningskoncept har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000...


Läs mer om Les Mills och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: BODYCOMBAT® Instruktör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Les Mills

Les Mills

Biblioteksgatan 29
11356 Stockholm


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen BODYCOMBAT® Instruktör från Les Mills, fyll i följande uppgifter: