Les Mills Bodycombatinstruktör

Erik gjorde träningen till sitt yrke

Erik Norells resa började när han frågade instruktören han tränade för hur han skulle gå tillväga för att bli instruktör i BODYCOMBAT®. Han kontaktade Les Mills huvudkontor och fick hjälp att boka sig som privatperson på en två dagars grundutbildning i Stockholm.

- Träningsbranschen var något helt nytt för mig och det jag uppskattade med Les Mills utbildning var den tydliga strukturen i upplägget. Utbildaren var pedagogisk, tillgänglig och jordnära vilket skapade en trygg inlärningsmiljö för mig som deltagare.

Efter avslutad utbildning var Erik godkänd att börja instruera klasser i BODYCOMBAT®, hans mål var att undervisa en till två klasser på en träningsanläggning som har licens för programmet och få möjlighet att inspirerar andra som han själv blivit inspirerad. Han tränade ivrigt inför sin licensvideo som resultera i en internationell Les Mills instruktörs licens.

Vill utbilda sig vidareUtbilda dig till träningsinstruktör för Les Mills

Eriks driv och envishet gav snabb utdelning, då han efter att ha instruerat tillsammans med en instruktörskollega blev kontaktad av centerchefen på Fresh Fitness Norrköping via Les Mills och kallad till intervju.

Idag arbetar Erik som gruppträningsansvarig och instruktör på Fresh Fitness i Norrköping och har nya spännande målsättningar.

- Jag har nog aldrig njutit av träningen så som nu, det är en stor förmån att få arbeta med något jag brinner för och utvecklar mig som människa, säger han och fortsätter:

- Just nu förbereder jag mig inför nästa utmaning vilket är att utbilda mig till BODYPUMP®-instruktör samt att jag nu börjar bli mogen för att delta på en AIM (Advanced Instructor Module) utbildning och utveckla min roll som BODYCOMBAT®-instruktör.

Du kan också gå Eriks väg genom att utbilda dig i något av Les Mills gruppträningsprogram, för mer info besök Les Mills sida på Studentum.
Läs mer om BODYCOMBAT® Instruktör

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Les Mills

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.