Visa studentum.se som: Mobil


Lerums vuxenutbildning

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Valmöjligheten är stor då vi har stort utbud av gymnasiala/grundläggande kurser och flera yrkesutbildningar. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!


För mer information om Lerums vuxenutbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Lerums vuxenutbildning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Lerums vuxenutbildning

Alingsåsvägen 7
443 80 Lerum

Tel: 0302-52 13 61
www.lerum.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Glas- och metallingenjör
(5)
Funderade ett tag att läsa på Chalmers, men vill ha en kortare utbildning som leder till ett modernt jobb. Nu ska jag bli projektledare inom glas- och metallkonstruktion, och har varit med om mycket spännande studiebesök, särskilt i Tyskland och har föreläsningar i skolan och på distans på utbildningen. Just nu är jag på företag och lär mig vilk...
Visa mer
Linnea
(5)
En utbildning mot ett yrke som innebär så mycket mer än att endast lära ut konsten att köra bil med inspirerande lärare som brinner för att föra vidare sin kunskap samt stöttar och peppar i alla lägen.
Matte
(5)
Mycket nöjd med min utbildning på Lerums vuxen gym. Trevlig studiemiljö. Ett bra studietempo som funkar bra även för oss som har passerat bäst före datum. Lärarna är så grymt engagerad så man själv blir väldigt motiverad till att ge allt. Tveka inte, bara sök.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Lerums vuxenutbildning, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.