Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Lerums vuxenutbildning

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Janina
Jag är supernöjd med hela utbildningen, upplägg och det bra stöd jag fick utav alla lärarna under hela utbildningen! 😍
Nedal
Jag vill tacka alla lärare från hjärtat för alla ansträngningar ni har gjort för att utveckla oss för att bli en bra ledare. Det är viktigt för en person att lyckas i sin kurs, men det är viktigare att ha en lärare som var den största anledningen till denna excellens. Tack för att ni finns 💐💐💐
Jakup
Tycker att trafiklärare utbildningen är väldigt lärorikt, väldigt bra lärare med hög kompetens. Jag måste påpeka att studie schemat är väldigt bra med tanke på att du kan ha lektioner på distans.
Glas- och metallingenjör
Funderade ett tag att läsa på Chalmers, men vill ha en kortare utbildning som leder till ett modernt jobb. Nu ska jag bli projektledare inom glas- och metallkonstruktion, och har varit med om mycket spännande studiebesök, särskilt i Tyskland och har föreläsningar i skolan och på distans på utbildningen. Just nu är jag på företag och lär mig vilk...
Visa mer
Linnea
En utbildning mot ett yrke som innebär så mycket mer än att endast lära ut konsten att köra bil med inspirerande lärare som brinner för att föra vidare sin kunskap samt stöttar och peppar i alla lägen.
Matte
Mycket nöjd med min utbildning på Lerums vuxen gym. Trevlig studiemiljö. Ett bra studietempo som funkar bra även för oss som har passerat bäst före datum. Lärarna är så grymt engagerad så man själv blir väldigt motiverad till att ge allt. Tveka inte, bara sök.
Samuel
Mycket bra utbildning och väldigt proffsiga lärare som jobbat många, många år i branschen. Kan verkligen rekommendera!
Sandra
En helt fantastisk skola med helt underbara lärare. En utbildning som ger mig otroligt mycket och jag stormtrivs.
Chewie
Mina år på Nääs gav mig mycket erfarenhet och många bra färdigheter som silversmed. Miljön är inspirerade och stämningen mycket god! Utbildningen är i min åsikt lika mycket tekniskt lagd som konstnärligt. Vilket ger en bred kompetens och även en bra grund till fortutbildningar antingen inom konst eller som guldsmed t.ex.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in