Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Københavns Akupunkturskole

i Köpenhamn
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Välkommen till Köpenhamns Akupunkturskola

Skolan erbjuder full akupunkturutbildning på högsta nivå i Danmark och Sverige samt mindre kurser i akupunktur och olika stödkurser till akupunktur.

Akupunkturskolan

Köpenhamns Akupunkturskola startade år 2009 med en önskan om att göra en traditionell akupunkturutbildning inom kinesisk medicin, dock med inriktningen att införliva den Västerländska synen på akupunkturen.

Med en bakgrund som både Akupunktör och fysioterapeut förstod Nicholas Garner det viktiga med att kunna tala behandling och effekt och göra sig förstådd inför både konventionell och komplementär vårdpersonal och behandlare.

Denna brobyggning genom östlig och västlig medicin gör utbildningen lättare att integrera i ett västligt vårdsystem, samt gör det lättare att förstå och förmedla vad akupunktur är och kan.

Utöver Akupunkturutbildningen erbjuder skolan även kurser i:

  • Kosmetisk Akupunktur
  • Västlig Medicinsk Akupunktur
  • Master class i akupunktur som påbyggnad till den fulla utbildningen
  • Mindre kurser i Öronakupunktur, Qi-gong, elektro-akupunktur, cupping, örtmedicin, kost och akupunktur och kinesisk massage mm.

Undervisare

Skolan har en lång rad undervisare från landet och utlandet med olika specialiteter, både på den fulla akupunkturutbildningen samt på de mindre kurserna. På utbildningen möter du bland annat undervisarna: Nicholas Garner och Lisa Wright.

Nicholas Garner

Nicolas Garner

Nicholas är akupunktör och fysioterapeut med mer än 25 års klinisk och undervisningserfarenhet i landet samt i utlandet. Han arbetar dagligen på Meditalkliniken i Köpenhamn som ligger i förbindelse med akupunkturskolan.

Han är den grundläggande dagliga ledaren, lärare på Köpenhamns Akupunkturskola och forskar i akupunktur på Northern College of Acupuncture och Middlesex University i England.

Utöver att undervisa på akupunkturutbildningen håller Nicholas kurser i ansikts- och kosmetisk akupunktur med fokus på inre skönhet i det yttre, samt kurser i västliga medicinska akupunkturtekniker och TKM (traditionell kinesisk medicin).

Nicholas har sedan 2010 specialiserat sig i konstitutionell ansiktsakupunktur genom vidare utbildning i USA, Tyskland, England och Vietnam med fokus på en kombination av TCM, 5 fas akupunktur och de enskilda ansiktsmusklernas fysionomi, uttryck och relaterande emotioner. 

Lisa Wright

Lisa Wright

Lisa är utbildad akupunktör, kinesolog och stresscoach. Hon undervisar dels på akupunkturutbildningen och har bla specialiserat sig i Kosmetisk Akupunktur som hon håller kurser i både Köpenhamn och Århus. Förutom det ät Lisa även utbildad kinesolog och arbetar dagligen på Meditalkliniken i Köpenhamn. Lisa har en enastående förmåga att förmedla, och sörja för att alla studerande och kurstagare kan följa med och ta del i den personliga utveckling det är att kasta sig ut i ett nytt yrke.

Vill du veta mer?

Du kan läsa mer om utbildningar och kurser på skolans hemsida.

Vill du veta mer om Köpenhamn Akupunkturskolas utbildningar? Skicka en intresseanmälan och de kontaktar dig inom en dag!


För mer information om Københavns Akupunkturskole, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Københavns Akupunkturskole

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Massage / SPA / Hudvård Utbildningsform Längd Ort
Akupunkturutbildning Klassrum 3 år Köpenhamn
Kosmetisk Akupunktur Klassrum Köpenhamn
Västerländsk Medicinsk akupunktur Klassrum 4 dagar Köpenhamn

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Københavns Akupunkturskole

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Københavns Akupunkturskole

Nørre Søgade 27, 1.
1370 Köpenhamn

Tel: 53883839
www.kbh-aku.dk

Highlights